報告, 現時零晨十二點半, 天水圍有一大班...

本主題由 nc99999 於 2019-11-16 11:06 AM 移動

報告, 現時零晨十二點半, 天水圍有一大班... E-mail 此主題給朋友

報告, 現時零晨十二點半, 有一大班暴徒係天水圍遊街。鐵通聲三百米外都聽到。遠處聽到破壞聲, 擾人清夢。推斷可能破壞慧景軒對出輕鐵路軌。 祝天水圍街坊保重。

熱賣及精選
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-11-16 12:40 AM 發表

報告, 現時零晨十二點半, 有一大班暴徒係天水圍遊街。鐵通聲三百米外都聽到。遠處聽到破壞聲, 擾人清夢。推斷可能破壞慧景軒對出輕鐵路軌。 祝天水圍街坊保重。 ...
估計天水圍輕鐵,西鐵會於2019-11-16全癱瘓。要於星期六返工的街坊,自行留意交通消息。

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 kkeerrr 於 2019-11-16 01:55 AM 發表

出緊急法
林鄭寧願香港人死。也一定要保護不破壞一國兩制不會出緊急法
出左緊急法變左全國法律適用香港。對她不利

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2019-11-16 01:55 AM 發表

出緊急法
講有 hi用咩,要真做至係!

如果唔想再受咁嘅苦,點樣打曱甴都係治根唔治本,既然有決心平亂咁就一於用你手中一票去踢走販民,白鴿,公聞,本土,鼓油,街公,知聯嘅代表,重有政棍,黑律,基佬,搶匪,智瘋,歐佬呢啲攪屎棍,唔好怕佢地嘅打婆婆,燒鋪頭,出言恐嚇呢啲手段,佢地就係想你地唔出嚟投票,咁佢地怖署鐵票就會使佢地可以再亂港四年,記得唔好怕出嚟投票趕走佢地還香港一個安寧

引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-11-16 02:42 AM 發表

願意

弟兄姊妹別急
就讓子彈飛一會兒

對整件事有好處

警察來要開實彈射擊暴徒

天水圍街坊吹雞打7班垃圾啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-11-16 00:40 發表

報告, 現時零晨十二點半, 有一大班暴徒係天水圍遊街。鐵通聲三百米外都聽到。遠處聽到破壞聲, 擾人清夢。推斷可能破壞慧景軒對出輕鐵路軌。 祝天水圍街坊保重。 ...
剛才在屋苑附近亦有暴徒大叫光X香港,叫左15分鐘,想起哄,結果突然60,70個居民落左樓,互相喝罵,可能是暴徒人數連30都冇,唔夠10分鐘,就落荒而逃,哈,市民開始行動抗拒。

係人都想打9死曱甴

回覆 引用 TOP

主題標籤 #天水圍 #慧景軒
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。