列印

消防的工作就是打波的嗎?註港解放軍的出來幫手清理障礙物

本主題由 nc99999 於 2019-11-18 05:13 PM 移動

消防的工作就是打波的嗎?註港解放軍的出來幫手清理障礙物 E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-11-16 04:54 PM 發表
民安隊怕死,解放軍勇敢

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-11-16 05:01 PM 發表

民安隊怕死,解放軍勇敢
民安隊也有幫手,只是pk 消防留响宿舍打波

真係慘~ 想起底都無用班垃圾學生過唔到關上去搞人。

咁d司局長工作就是食飯同開會嗎?做乜唔出來清理障礙物

便裝,冇gear清理垃圾, 班曱甴連睇都唔夠膽。

點革命?點獨立?

引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-11-16 05:18 PM 發表

有幫,但叫晒救命咁款。有d肉酸咁姐。

不過,都要欣賞每一個有付出維持香港秩序既政府部門。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-11-16 05:01 PM 發表

民安隊怕死,解放軍勇敢
師兄,又唔可以咁講。民安隊點比解放軍?

美軍都唔係好想同解放軍直接對上。

期待暴徒佢哋食到中國製嘅棍,佢哋成日話中國製嘅嘢唔得,試試碌棍吖,打落去嗰陣時仲要講 Made in China

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2019-11-16 05:34 PM 發表

師兄,又唔可以咁講。民安隊點比解放軍?

美軍都唔係好想同解放軍直接對上。
又系果句。

都得多謝每一個回復及維持香港正常秩序既政府部門,盡守本份。

消防會話政洽既野, 唔係佢地範疇, 所以唔會介入

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-11-16 05:18 PM 發表

http://news.tvb.com/local/5dcfbc ... 4%E6%AD%A2%E4%BA%82

誤會了,消防有出嚟架

好感動

回覆 引用 TOP

有幫手嘅都好波

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]