• 瀏覽: 3,308
  • 回覆: 30
有冇日本地道超市介紹?

熱賣及精選
業務スーパー
玉出超市

ヨシヅヤ

回覆 引用 TOP

Seiyu (無印母公司)
York bennimaru
Tairaya
Friend mart
joyfulhonda
Aeon
去開呢幾間

股壇十四揸fit人

(東)尼     胡曼(菁)
黃元(山)        黃國(英)
簡卓(峰)        郭思(治)
   陸(羽)仁     謝(國)忠
   沈(振)盈     藺常(念)
   鄧(聲)興     曾淵(滄)   
   丁(世)民    林(森)池

回覆 引用 TOP

謝謝各位。
當中有冇D係有特式嘢架?

引用:
原帖由 iamchinese2019 於 2019-11-16 10:02 PM 發表
謝謝各位。
當中有冇D係有特式嘢架?
超市可以有咩特式

引用:
原帖由 iamchinese2019 於 2019-11-16 07:55 PM 發表
有冇日本地道超市介紹?
唔同縣有不同集團,你想問哪區先得?

每次去日本都會搵吓附近有冇 業務 。

回覆 引用 TOP

玉出

引用:
原帖由 iamchinese2019 於 2019-11-16 07:55 PM 發表
有冇日本地道超市介紹?
https://www.google.com/maps/@35.6967754,139.7839002,3a,75y,173.45h,88.61t/data=!3m7!1e1!3m5!1stKqX8L4xGGT1Do4Aj7WjAQ!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DtKqX8L4xGGT1Do4Aj7WjAQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D115.07068%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192

附件

呢間啦.jpg(173.01 KB)

2019-11-17 11:09 AM

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 北海道人 於 2019-11-17 12:41 AM 發表

唔同縣有不同集團,你想問哪區先得?
德島

回覆 引用 TOP

去到直接在google map search supermarket ,就知附近有咩超市啦,行到邊search 到邊
你咁問,人哋比左你你會山長水遠去嗎

引用:
原帖由 iamchinese2019 於 2019-11-17 12:08 PM 發表

德島
啊!德島我唔熟北海道超市就熟,京都就知DD

回覆 引用 TOP

主題標籤 #日本
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]