• 瀏覽: 6,856
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
唔知係咪轉天氣定呢排污染勁, 成日都肚痛肚柯, 有冇好既腸胃科介紹? 好多人都話旺角仁輝OK, 有冇人睇過?

朋友係呢間睇過,佢話OK,即日攞報告

真係早D check 下好D, 最怕有咩事咋, 呢間野上網睇都好似幾多人去過

羅醫生係腸胃科都幾出名, 可以搵佢睇,唔貴

樓主睇左未, 我屋企人最近上左去睇, 都話幾好, 醫生好專業

有冇詳細地址?請pm 我

引用:
原帖由 kenny1032 於 2019-11-30 07:27 PM 發表
有冇詳細地址?請pm 我
PM 左你, 你可打去問問先

引用:
原帖由 yellowfaceaunt 於 2019-12-2 00:25 發表

PM 左你, 你可打去問問先
thanks

引用:
原帖由 yudonna 於 2019-11-17 10:47 PM 發表
我屋企人都想照呀, 請PM, 謝謝

我屋企人都睇呢間都話唔錯, 比醫院舒服

引用:
原帖由 ginnyyeung10001 於 2019-11-16 08:53 PM 發表
唔知係咪轉天氣定呢排污染勁, 成日都肚痛肚柯, 有冇好既腸胃科介紹? 好多人都話旺角仁輝OK, 有冇人睇過?
係咪旺角朗豪坊果間? 聽講幾好

引用:
原帖由 yellowfaceaunt 於 2019-11-16 11:15 PM 發表
朋友係呢間睇過,佢話OK,即日攞報告
屋企人最近都想照, 呢間好似幾出名

引用:
原帖由 heimama__ 於 2019-11-16 11:40 PM 發表
真係早D check 下好D, 最怕有咩事咋, 呢間野上網睇都好似幾多人去過
我都係咁話, 好多人呢家都成日唔理, 搞到有時先去睇, 錯過左治療既黃金時間

引用:
原帖由 yudonna 於 2019-11-17 10:47 PM 發表
係咪中環皇后大道中果間?

引用:
原帖由 alvayauma 於 2019-11-30 06:28 PM 發表
樓主睇左未, 我屋企人最近上左去睇, 都話幾好, 醫生好專業
你屋企人係睇邊個醫生呀? 我都想知多D, 過程耐唔耐? 貴嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]