港大校長正【千古罪人】🔴

本主題由 nc99999 於 2019-11-19 09:44 AM 移動

港大校長正【千古罪人】🔴 E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
為人“屍”表

個個灰掃

返屋面壁

無處勇佢

引用:
原帖由 00008888 於 2019-11-17 03:22 PM 發表

特首應是大學的最高層?
如有特首許可,應該校長都無面俾。

引用:
原帖由 金铭籍 於 2019-11-17 03:34 PM 發表

為人“屍”表

個個灰掃

返屋面壁

無處勇佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 66823 於 2019-11-17 03:38 PM 發表

特首應是大學的最高層?
如有特首許可,應該校長都無面俾。
希望攻入去啦

引用:
原帖由 00008888 於 2019-11-17 03:41 PM 發表

希望攻入去啦
不。我覺得警察要退兵休息,什麼也不理。校長有責任管理自己的大學。
到校長搞唔掂時,就由校長要求,才出手。先至名正言順。

引用:
原帖由 66823 於 2019-11-17 03:45 PM 發表

不。我覺得警察要退兵休息,什麼也不理。校長有責任管理自己的大學。
到校長搞唔掂時,就由校長要求,才出手。先至名正言順。
都好

回覆 引用 TOP

其實最大嘅垃圾咪就係呢班死仆街冚家剷攔坦曱甴暴徒時代垃圾,燒除垃圾人人有責。 

解放軍的天狼突擊隊比戰狼更勇猛,一隻手指捽死曱甴!人哋幾咁正氣凜然,陽光正氣,手瓜起展;相反班死曱甴陰陽怪氣奀挑鬼命,俾人捉到俾人打就喺度又哭又叫we哇鬼哭..... 

有啲嘢係返唔到轉頭嘅,暴徒大學排名名譽校譽遺臭萬年,柒出國際、臭出宇宙💥🔥🔥🔥🔥🔥 

死暴徒殺人放火,濫害無辜,冤有頭債有主,呢班仆街冚家剷攔坦不得好死,送佢哋坐監都真係嘥米飯,流放去自生自滅,化屍水等佢哋投胎生生世世做曱甴,咁鍾意做曱甴吖嘛,仲要係戴頭盔嘅新品種曱甴,人人喊打,踩死佢哋!! 

班死曱甴憑乜嘢阻我地路,差佬太克制太仁慈,香港人太老實,忍左咁耐都仲未掟班曱甴落橋,然後將佢哋燒清光🔥🔥🔥 

英雄為保護香港,用最低武力驅逐一班為禍人間嘅妖孽曱甴💪🏻💪🏻 

警察太克制,冇好似啲曱甴咁樣放氣油彈,尤其都未話趁嗰班曱甴集會嗰陣,幾百支大汽油彈咁放落去,燒死成班曱甴。 

咁鐘意放火燒人、殺人放火,以其人之道還治其人之身,百倍奉還,讓佢哋自食其果! 

燒除時代垃圾,人人有責😡💥🔥🔥🔥

引用:
原帖由 在晴朗的天空下 於 2019-11-17 03:54 PM 發表

其實最大嘅垃圾咪就係呢班死仆街冚家剷攔坦曱甴暴徒時代垃圾,燒除垃圾人人有責。 

解放軍的天狼突擊隊比戰狼更勇猛,一隻手指捽死曱甴!人哋幾咁正氣凜然,陽光正氣,手瓜起展;相反班死曱甴陰陽怪氣奀挑鬼命,俾人捉到俾人打就喺度又哭又叫we哇鬼哭..... 

有啲嘢係返唔到轉頭嘅,暴徒大學排名名譽校譽遺臭萬年,柒出國際、臭出宇宙💥🔥🔥🔥🔥🔥 

死暴徒殺人放 ...
x2
源頭滅廢,燒除曱甴。

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2019-11-17 05:10 PM 發表

x2
源頭滅廢,燒除曱甴。
消滅學校高層?

回覆 引用 TOP

中大理大都玩完 而家睇你喇港大

引用:
原帖由 tommwins 於 2019-11-18 09:14 PM 發表

中大理大都玩完 而家睇你喇港大
港大好快有報應

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。