• 瀏覽: 1,150
  • 回覆: 7
本主題由 littleamy 於 2019-11-26 11:16 PM 移動
之前推到古天樂拎叱吒最喜愛男歌手獎,今年見到黎明有出歌(雖然只係合唱),但都好想推佢拎今屆叱吒最喜愛男歌手獎!(利申:我愛黎明,我愛黎明)
https://www.youtube.com/watch?v=e7VzrohNJYk進入香討影片區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Leon在1997年已經攞過這個獎,仲成為最短年資達成叱咤大滿貫的歌手,1999年宣佈唔攞香港樂壇頒獎禮的獎,又點會無啦啦出返嚟拎D咁既獎? 作為粉絲亦唔希望佢今時今日仲要受四大頒獎禮的框架限制。

回覆 引用 TOP

我都愛黎明,但其實係咪應該掉返轉,推Juno拎呢個獎呢?
叱吒的主要獎項Leon一早已經拎過晒,而且拎過唔止一次,
Leon講過以後都唔會再拎四大頒獎禮的獎,
Juno就好似未拎過,比Leon更加需要這個獎。

這個獎佢喺廿幾年前已經攞過幾次,講明唔會再攞。

回覆 引用 TOP

佢唔拎啦,留返比啲後貝啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 debbieheung625 於 2019-11-18 10:30 AM 發表

我都愛黎明,但其實係咪應該掉返轉,推Juno拎呢個獎呢?
叱吒的主要獎項Leon一早已經拎過晒,而且拎過唔止一次,
Leon講過以後都唔會再拎四大頒獎禮的獎,
Juno就好似未拎過,比Leon更加需要這個獎。 ...
juno?? 咪玩啦
唱歌勁差wo

回覆 引用 TOP

反而想問 點解今年冇人推真神Mi姐做最女既
佢而家多了一批曱甴fan屎 wor
我估佢都係蒙在鼓裡

回覆 引用 TOP

主題標籤 #古天樂
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]