• 瀏覽: 39,851
  • 回覆: 338
  • 追帖: 2
你地班曱甴都惡得耐了,幾個月黎的悶氣終於可以舒緩一下,支持警隊執法,將所有暴徒繩之於法。

附件

1011.JPG(68.82 KB)

2019-11-18 09:40 AM

熱賣及精選
應該呼籲民主派狀棍免費幫佢地
不過估計都晤會制
成地都係大老細

引用:
原帖由 comti 於 2019-11-18 09:48 AM 發表
應該呼籲民主派狀棍免費幫佢地
不過估計都晤會制
成地都係大老細
佢地班犯民狗賊已經自身難保了

最好就係警察用實彈殺曬班寄生蟲

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-11-18 09:40 AM 發表
你地班曱甴都惡得耐了,幾個月黎的悶氣終於可以舒緩一下,支持警隊執法,將所有暴徒繩之於法。
包括前一哥,一個不漏。

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2019-11-18 09:53 AM 發表
最好就係警察用實彈殺曬班寄生蟲
咁又唔使, 但一定要為自己做的事負責

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-11-18 09:54 AM 發表

包括前一哥,一個不漏。
唔好提條廢柴, 新一哥咁至係做野

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-11-18 09:55 AM 發表

咁又唔使, 但一定要為自己做的事負責
佢哋班寄生蟲係「非死不可」的。

仲有,我每次見到班寄生蟲「被自殺」的屍體,會令我十分滿意。

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2019-11-18 10:18 AM 發表

佢哋班寄生蟲係「非死不可」的。

仲有,我每次見到班寄生蟲「被自殺」的屍體,會令我十分滿意。
死唔可以贖罪, 一定要入去坐

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-11-18 10:22 AM 發表

死唔可以贖罪, 一定要入去坐
坐監對佢哋黎講係冇用架,因為唔會坐一世。

佢哋坐完出黎仲可以有「英雄式」歡迎,之後又每年7月1號或大時大節又破壞過。所以佢哋係「非死不可」的。

而且佢哋又因爲坐過監,基本上再冇可能加入所有跨國大公司、銀行、政府工同成為專業人士,佢哋的下場只有申請綜緩、霸公屋,即係要我哋啲納稅人養佢哋一世甚至乎幾代。

所以殺曬佢哋,唔只香港好、仲可以為我哋啲正常納稅人既未來帶來無比的光明。

我的工作地點同理工有段距離,但老細話"鄰近"理工,今天放假一天,糧就照出,反正都係政府俾錢。

引用:
原帖由 swbc 於 2019-11-18 10:51 AM 發表
我的工作地點同理工有段距離,但老細話"鄰近"理工,今天放假一天,糧就照出,反正都係政府俾錢。
你老細真係好

支持 警方 嚴正 大力度 打擊 非法暴力犯罪!!! 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]