• 瀏覽: 77,195
  • 回覆: 866
  • 追帖: 10
本主題由 辟易 於 2019-11-18 02:20 PM 移動
換了一哥,全香港都會太平
班扑街都玩得耐,好L討厭
周圍放火咁L型,
周圍打無辜香港市民咁L型
睇你地點死

熱賣及精選
之前隻肥豬聰真係不知所謂
等退休就乜都唔理

而家警方既策略係乜先?
要攻入一早可攻入。
想困住學生三日缺水缺糧死500條人命?

引用:
原帖由 stonehimnow 於 2019-11-18 01:40 PM 發表
而家警方既策略係乜先?
要攻入一早可攻入。
大可以自行徹離及自首,為何還要死守?吾啥得的汽油彃,弓箭,危險品同裝備?整個武器庫?

引用:
原帖由 stonehimnow 於 2019-11-18 01:40 PM 發表
而家警方既策略係乜先?
要攻入一早可攻入。
呢個係對曱甴趕盡殺絕嘅好方法👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
冇人會對害蟲仁慈,即係對自己殘酷!

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-11-18 11:52 AM 發表
換了一哥,全香港都會太平
班扑街都玩得耐,好L討厭
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 司恆從 於 2019-11-18 01:53 PM 發表

大可以自行徹離及自首,為何還要死守?吾啥得的汽油彃,弓箭,危險品同裝備?整個武器庫?
啲仆街冚家剷死攔坦又要威又要戴頭盔,冇料扮四條,又要為非作歹喪心病狂殺人放火,又害怕面對自己所作的惡嘅後果,唔敢承擔自己嘅責任!明未?

引用:
原帖由 司恆從 於 2019-11-18 01:53 PM 發表

難得國内學生,國際學生全部撤離,餓下都幾好,有水炮車射水,七日都死唔去

引用:

新聞話今朝兩次嘗試撤離都俾催淚彈同水炮車射番入去喎

都係果句~

支持實彈消滅暴徒時代垃圾,為民除害,燒除垃圾人人有責。 

解放軍的天狼突擊隊比戰狼更勇猛,一隻手指捽死曱甴!人哋幾咁正氣凜然,陽光正氣,手瓜起展;相反班死曱甴陰陽怪氣奀挑鬼命,俾人捉到俾人打就喺度又哭又叫we哇鬼哭..... 

有啲嘢係返唔到轉頭嘅,暴徒大學排名名譽校譽遺臭萬年,柒出國際、臭出宇宙💥🔥🔥🔥🔥🔥 

死暴徒殺人放火,濫害無辜,冤有頭債有主,呢班仆街冚家剷攔坦不得好死,送佢哋坐監都真係嘥米飯,流放去自生自滅,化屍水等佢哋投胎生生世世做曱甴,咁鍾意做曱甴吖嘛,仲要係戴頭盔嘅新品種曱甴,人人喊打,踩死佢哋!! 

班死曱甴憑乜嘢阻我地路,差佬太克制太仁慈,香港人太老實,忍左咁耐都仲未掟班曱甴落橋,然後將佢哋燒清光🔥🔥🔥 

英雄為保護香港,用最低武力驅逐一班為禍人間嘅妖孽曱甴💪🏻💪🏻 

警察太克制,冇好似啲曱甴咁樣放氣油彈,尤其都未話趁嗰班曱甴集會嗰陣,幾百支大汽油彈咁放落去,燒死成班曱甴。 

咁鐘意放火燒人、殺人放火,以其人之道還治其人之身,百倍奉還,讓佢哋自食其果! 

燒除時代垃圾,人人有責😡💥🔥🔥🔥🔥

引用:
原帖由 在晴朗的天空下 於 2019-11-18 01:54 PM 發表

呢個係對曱甴趕盡殺絕嘅好方法👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
冇人會對害蟲仁慈,即係對自己殘酷!
你當自己係法官可撑人生死?

引用:
原帖由 在晴朗的天空下 於 2019-11-18 01:58 PM 發表
都係果句~

支持實彈消滅暴徒時代垃圾,為民除害,燒除垃圾人人有責。 

解放軍的天狼突擊隊比戰狼更勇猛,一隻手指捽死曱甴!人哋幾咁正氣凜然,陽光正氣,手瓜起展;相反班死曱甴陰陽怪氣奀挑鬼命,俾人捉到俾人打就喺度又哭又叫we哇鬼哭..... 

有啲嘢係返唔到轉頭嘅,暴徒大學排名名譽校譽遺臭萬年,柒出國際、臭出宇宙💥🔥🔥🔥🔥🔥 

死暴徒殺人放火,濫害無辜,冤有頭債有主,呢班仆 ...
你好似覺得自己講用實彈殺晒佢地好威好有型咁喎

我哋要努力不懈消滅曱甴💪🏻💪🏻💪🏻
事情已經有突破性嘅進展:曱甴不停用汽油彈燒自己友;中大鬼打鬼最後投降撤退;理工大學班白痴尋日自己燒傷左50至60隻曱甴,自設困獸鬥,嚟緊會有幾百人被拉!

但又俾高院一Q打沉咗
高院下令反蒙面法違憲

黑警先係討厭個個wo

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]