[西甲] 點解碧咸冇金球獎? 香討焦點

點解碧咸冇金球獎? E-mail 此主題給朋友

萬人迷有英超,西甲,法甲,美職,歐聯冠軍,仲係三冠王

熱賣及精選
因為佢唔識連續射罰球 33射 0中

因為佢唔識在聯賽除12碼外, 55射3中

但係都能成為曼聯最受歡迎的 7 號仔

迪布尼助攻到出神入化

都攞唔到

回覆 引用 TOP

因碧咸名氣勁球技平平

因為佢個年代仲未有得俾錢買獎

回覆 引用 TOP

李華度,朗拿度,朗拿甸奴,施丹,費高,祖亞昆,舒利亞,馬甸尼,尼斯達,簡拿華路,尼維特,保方,托迪
點樣尖隊

意甲有無拎到?

活在當下

回覆 引用 TOP

佢1999年三冠王,金球輸比李華度得第二

1999年嘅李華度唔係最好

扣錯個樣同英人,佢得返罰球,同期有個p祖連奴罰球勁佢千萬倍都未拎佢自老幾

引用:
原帖由 無恥奴 於 2019-11-18 07:19 PM 發表

扣錯個樣同英人,佢得返罰球,同期有個p祖連奴罰球勁佢千萬倍都未拎佢自老幾
😂😂😂
無可否認。碧感光頭都靚仔過你。係好酸既。
P祖罰球係勁。法甲都好高水準。
勁碧咸千萬倍。仲以為你講P祖入一球等於兩球tim。

引用:
原帖由 無恥奴 於 2019-11-18 07:19 PM 發表

佢罰球幫英格蘭入世界杯決賽週,助攻曼聯奪歐聯,傳中球奪英超,西甲,美職

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大滿貫球王CR7 於 2019-11-18 07:19 PM 發表

佢1999年三冠王,金球輸比李華度得第二

1999年嘅李華度唔係最好
巴塞朝中有人,已經唔係第一次,球技極屎嘅梅西都有5屆可想而知

引用:

如果碧咸同你企埋一齊,揾鬼睇你咩

🐒王普巴一早攞左金🐒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大滿貫球王CR7 於 2019-11-18 07:41 PM 發表

如果碧咸同你企埋一齊,揾鬼睇你咩
原來你心目中我同碧咸可以一比,太侮辱了,同老粗拍賣係對既侮辱,就正如英國知識分子歧視老粗咸一樣,碧咸當年想要個life peers所謂既假貴族頭銜英國都唔比佢結果係電郵爆粗小鳩人,仔女想入讀貴族學校又被拒一樣,老粗咪行埋黎,影衰我

主題標籤 #歐聯 #英超 #西甲
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。