列印

[Volvo 富豪] 動蕩之下有平貨Xc60 $41.9

動蕩之下有平貨Xc60 $41.9 E-mail 此主題給朋友

齊料

回覆 引用 TOP

精選汽車
足匹
靚籠

回覆 引用 TOP

係咪大陸做?

回覆 引用 TOP

平10萬咁多

It is made in china.

回覆 引用 TOP

Momentum係最低級配置,都好啦。

可是我 相信愛 我信異想才有日會天開
可是愛 我相信愛 就算一切都像獨白

回覆 引用 TOP

幾好啊,xc60仲好揸過glc260, 高速穏如牛🐮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chemfung 於 2019-11-19 10:21 AM 發表
平10萬咁多
如果再冇人買, 平多十萬都仲得。

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2019-11-19 02:15 PM 發表

如果再冇人買, 平多十萬都仲得。
$31.9應該冇乜可能
年尾12月都未去曬
頂多$39.9

回覆 引用 TOP

中國製令唔少人卻步,如果唔係呢口價抵玩。

引用:
原帖由 dick_2005 於 2019-11-19 08:50 PM 發表
中國製令唔少人卻步,如果唔係呢口價抵玩。
中國制真的那麼影響?富豪二手價如何?請問維修,多野整嗎?

引用:
原帖由 north 於 2019-11-21 06:56 AM 發表

你過到自己心理果關就無影響。我就過唔到。

引用:
原帖由 supercup 於 2019-11-21 01:40 PM 發表

你過到自己心理果關就無影響。我就過唔到。
謝回,如果冇乜野整都可考慮

回覆 引用 TOP

唔怪得原來大陸做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 north 於 2019-11-21 06:56 AM 發表

中國製對質量已經影響甚微,主要係心裡。其他牌子多數一個生產地造多款車,銷去附近市場去省成本。Volvo唔同,佢係個別型號係某一或二個產地造,跟著銷售全世界。

中國係Volvo最大生產基地,國產Volvo車賣去歐美。歐洲人都唔覺有問題,近幾年銷量重創新高。

普遍歐洲牌子二手價弱,除左Benz頭幾年好D之外,如果二手價緊要,新車買雙田,或直接買二手車好。

Volvo係出名耐用的,唔似寶馬Audi咁多恐怖流言。代理態度都唔錯,保養費唔算好平,始終佢宜家算係豪華品牌。

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]