• 瀏覽: 29,510
  • 回覆: 306
  • 追帖: 28
引用:
原帖由 Melay 於 2019-11-19 07:22 AM 發表

雖然我唔明點解一個人都可以食到咁多肉,不過都要比個讃你
不要讚只要看就可以了

(quotes from 某份唔記得深定淺遊道東遊記)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
v interesting.
thk fir sharing.

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-19 08:17 AM 發表

我都仲未話你知, 我有船主牌可以揸船
咁咪會搭沉船

2015 福島,新潟妙高 秋の紅葉ひとり旅

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-19 08:19 AM 發表

不要讚只要看就可以了

(quotes from 某份唔記得深定淺遊道東遊記)
証明你有認真睇我

2015 福島,新潟妙高 秋の紅葉ひとり旅

支持虛偽Ching沖繩自駕遊

CHING篇遊記好長,要花D時間慢慢睇,支持咗先!

支持,追看中,我8月都去完沖繩及石垣自駕遊,真的不同玩法,石垣牛真係好食又抵食

其實google map已經足夠,車gps只做後備

我同你一樣,第一次自駕都係俾咗沖繩,同埋一樣係揸 Aqua.

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2019-11-19 08:26 AM 發表

v interesting.
thk fir sharing.
希望你睇得開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Melay 於 2019-11-19 08:42 AM 發表

咁咪會搭沉船
啋!

我唔理你開緊會, 見緊客, 定抑或喺pantry講緊是非。即刻向你正前方吐口水講過, 係即刻!!!

如果老細喺你面前就...

叫佢合埋眼先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Melay 於 2019-11-19 08:43 AM 發表

証明你有認真睇我
叫咗你好多次, 唔該你講嘢講清楚少少。
唔係睇你, 係睇你份遊記。你亂咁講, 我怕有日你嘅男fans會斬x死我。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BONLUI 於 2019-11-19 09:11 AM 發表

支持虛偽Ching沖繩自駕遊
我是個罪人~~~~~~~

識唱嘅朋友同我一齊唱

P.s.: 我有睇你份熱汽球遊記, 只不過我內向兼沉默寡言, 所以唔夠膽留言。(自從俾Me總鬧爆過之後, 我都唔係幾敢亂咁講嘢)

引用:
原帖由 dirtycat99 於 2019-11-19 09:35 AM 發表

CHING篇遊記好長,要花D時間慢慢睇,支持咗先!
多謝支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房清涼的魚蛋 於 2019-11-19 09:56 AM 發表

支持,追看中,我8月都去完沖繩及石垣自駕遊,真的不同玩法,石垣牛真係好食又抵食
可惜我最終都係食唔到石垣牛呀, 冇陰公。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]