• 瀏覽: 30,345
  • 回覆: 306
  • 追帖: 28
引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-21 08:13 AM 發表

講嘢講清楚少少真係咁難咩?
去·上·班 三個字真係咁難明嗎

2015 福島,新潟妙高 秋の紅葉ひとり旅

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-21 08:14 AM 發表

可以借我一用嗎?
為免搭沉船所以我代同事婉拒你的要求

引用:
原帖由 Melay 於 2019-11-21 08:07 AM 發表

可惜我冇咁快會再上來,你不用急慢慢放便可以了
你唔覺得呢一句會令人誤會你又逃離香港咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-21 08:25 AM 發表

你唔覺得呢一句會令人誤會你又逃離香港咩?
我正在倒數日子中

回覆 引用 TOP

我去日本自駕都係Google map 車GPS 只係後備 所以我都會帶定個放車既電話架,主要都係Google map易操作 搵mapcode又麻煩

前面是絕路.懸崖在轉角
引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-20 09:28 PM 發表

不如你講講你鍾唔鍾意我送俾你嘅獎品先啦。(請小心作答)
對不起師兄, 師姐的遊記當然精彩, 但我只是一條懶蟲, 通常只睇第一頁, 之後就會轉台睇 AV, 無緣一窺全豹.

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-20 09:23 PM 發表

店內外均設有供食客使用的桌椅。食飯嘅人巧多, 我好不容易, 在室外搵到個位。

開餐了

10539781 10539782

疑似龍蝦- 已切成一楷楷, 一夾就成舊肉起到出嚟, 唔會食到成手黐立立。味道ok。

白飯- 正到無得頂

唔知咩嘢魚- 好味

魚湯- 鮮甜濃郁嘅魚味夾雜住一浸淡淡嘅苦澀味。研究 ...
CHING 你攪到我好肚餓

引用:
原帖由 Melay 於 2019-11-21 08:23 AM 發表

為免搭沉船所以我代同事婉拒你的要求
好叻咩, 我儲多兩年利是錢自己買一部。

引用:
原帖由 cychowhk 於 2019-11-21 09:34 AM 發表

我去日本自駕都係Google map 車GPS 只係後備 所以我都會帶定個放車既電話架,主要都係Google map易操作 搵mapcode又麻煩
咁你咪聽唔到導航俾係嘅安全提示? 咁你手車係唔會進步喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-11-21 10:57 AM 發表

對不起師兄, 師姐的遊記當然精彩, 但我只是一條懶蟲, 通常只睇第一頁, 之後就會轉台睇 AV, 無緣一窺全豹.
利害利害, 只睇第一頁就已經咁肯定篇遊記精彩。(我諗佢一定好嬲,你自己執生)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ECC2019 於 2019-11-21 12:44 PM 發表

CHING 你攪到我好肚餓
師兄, 你肚餓只因你當時未放lunch...你食飽再睇就會冇感覺的了。

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-21 02:53 PM 發表

師兄, 你肚餓只因你當時未放lunch...你食飽再睇就會冇感覺的了。
其實你尋晚出果陣睇左一次,今日又再睇

用詞精闢啜核, 非常精彩既遊記 

引用:
原帖由 殺聲震天 於 2019-11-21 05:38 PM 發表

用詞精闢啜核, 非常精彩既遊記
我也非常認同,因此我決定送一份禮物給你
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28253967&feedback=0&num=4

引用:
原帖由 ECC2019 於 2019-11-21 04:14 PM 發表

其實你尋晚出果陣睇左一次,今日又再睇
搞到我好似又做咗衰人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]