• 瀏覽: 32,642
  • 回覆: 42
  • 追帖: 27
引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-22 11:28 PM 發表

你個朋友即係邊個呢?
你連Me總都唔認識又甚會知道Me總的朋友係邊個呢

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-22 10:53 PM 發表

俾我搵到間U´Kitchen。

一部份咸濕嘅我, 第一時間就諗埋一邊"莫非佢想同我玩一夜企? 我都有艷遇?" 另一部份保守嘅我隨即在腦內發出理性而刻薄嘅聲音: "你諗多咗喇, 人地貪你有浸除咩!"經過一場內心交戰, 我決定將對話引導去一個學術性嘅討論。 ...
真奇怪
Me總話呢啲相片似曾相識
好像曾經出現過在某隻油雞

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-24 08:41 PM 發表

Check in排隊人龍有兩條, 一條已做online check in, 另一條冇做online check in。我排嘅喺未做online check in果條隊。期間我見到處理online check in個邊嘅counter, 有個顏值高達86分嘅美女地勤在當值。(後來呢個版有師兄話我知, 果位係外判員工)

我排嘅果條隊, 並不是由佢嘅counter處理, 理論不可能跟她有任何交流 ...
再次用手機APP 引用失敗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-24 08:41 PM 發表

乘接駁巴士到達那霸機場。機場內有唔少店舖, 我買完手信就去check in。

手信我買呢個

Check in排隊人龍有兩條, 一條已做online check in, 另一條冇做online check in。我排嘅喺未做online check in果條隊。期間我見到處理online check in個邊嘅counter, 有個顏值高達86分嘅美女地 ...
令我諗起今早晨咁早出門口做今日要做的事
排隊差不多半小時(約完成2/3)突然聽到有職員說身份證英文字XYZ(假設)可以優先入內,我即刻飛撲入內,成為第一個埋舟的人
不過入內後我好悶納為何我的年齡層人數極少但左右也非常多人

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-24 08:59 PM 發表

換身份證????

要喺度認真咁向Me總你講聲多謝支持。由出發支持到遊記完, 真係唔話得。

如果可以支持埋我旅費就更好了!
邊有咁快輪到我
阿伯你應該換了吧

我往後去遊日要食殼種或者免費早餐,你支持我旅費就差不多

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-24 09:18 PM 發表

係咩, 到我呢個年齡層換喇?
我都唔知添。
好在有你提一提我

我見你食果d免費早餐都好豐富。仲正過俾錢食嘅早餐。

BTW, 龍貓果段我更正返了, 希望你滿意吧。 ...
有人話比我知可以帶同一位長者換身份證,所以我以為你已經換咗

龍貓果段乜係東東,我已經冇印象

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-24 09:34 PM 發表

唔記得就更好
我見到35歲時面世的龍貓

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-21 02:45 PM 發表

好叻咩, 我儲多兩年利是錢自己買一部。
其實以你的身份應該派利是給後輩,例如Me總這類後輩

謝謝樓主分享生動有趣不沉悶的沖繩自駕遊

的確木村不能討好全世界的㗎妹,但起碼討好到我....如果是竹野內豐就更加好

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-27 01:17 PM 發表

嘩! 竟然可以討好到Melay女神? 我做夢也不敢相信啊!

收到你嘅讚美, 係2019年發生喺我身上唯一嘅好事。
阿伯你言重了!

你的確是在做夢, 因為女神根本是不存在的

送你一份禮物以作鼓勵
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26698124

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2019-11-27 01:33 PM 發表

頂, 又俾你昆到, 仲等我click咗入去添!  
此"黑山"遊記題材新穎而且難得圖文並茂Me總認為實在是一篇不可多得之作

回覆 引用 TOP

期待阿伯下次的分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虛偽有罪 於 2020-1-7 09:04 AM 發表

師兄你太抬舉了。講真, 睇到你嘅留言, 我好開心。

為報答你嘅厚愛, 我同你講幾句真心話。我之所以特登在標題中作出警告,  係為咗防止有網友又要click入嚟睇又要嗌悶, 搞到好似我用槍指住佢個頭迫佢睇咁。儘管理論上, 佢哋理應要為自己click入嚟呢個決定負上全責(手指不受控的除外)。之但係悶親佢哋, 我始終會良心不安, 幾日食唔安, 幾晚訓唔落的。

標題中的括號部份的確只係 ...
靜靜告訴你我最近一口氣重溫了你這篇絕不沉悶有趣充實的旅遊分享, 很高興你選擇到日本旅遊, 希望在不久的將來能夠再次見到你遊日的分享

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]