列印

[購物] 估唔到係荔枝角返工都有優惠!

估唔到係荔枝角返工都有優惠! E-mail 此主題給朋友

今日有新同事加入,老細比錢我地由荔枝角搭的士去Vwalk 食Welcome lunch,我地成班人係到諗點解老細咁好人,原來係消費滿100蚊即送100購物劵同美容現金劵,show埋的士單仲有40蚊現金劵,一次過拎走240蚊優惠!嚟緊諗住屈老細食多一餐好既! (不過今日去左漁釧食, 都幾高汁)

熱賣及精選
唔一定荔枝角, 長沙灣都有㗎。 搭的士過去唔使40蚊

幾好喎,成班人去食點都過100蚊消費啦! 等我同同事商量下先!

引用:
原帖由 叮叮911 於 2019-11-20 02:56 PM 發表
今日有新同事加入,老細比錢我地由荔枝角搭的士去Vwalk 食Welcome lunch,我地成班人係到諗點解老細咁好人,原來係消費滿100蚊即送100購物劵同美容現金劵,show埋的士單仲有40蚊現金劵,一次過拎走240蚊優惠!嚟緊諗住屈老細食多一餐好既! (不過今日去左漁釧食, 都幾高汁)
...
咪住先,成堆人去食,咁D優惠劵點分?

引用:
原帖由 Cute貓奴 於 2019-11-21 04:37 PM 發表

咪住先,成堆人去食,咁D優惠劵點分?
購物劵咪臨走之前係Vwalk買D零食番公司lor! 美容劵就女同事自己爭啦~

見到個邊嘅beauty brand都有我用開嘅牌子!宜家呢啲天氣,買返Clinique個粉釭保濕gel先~ 125ml都係$590咋!

回覆 引用 TOP

100蚊美容劵都好呀, 我個日去VWalk都見到有好多christmas set, 有D仲要係sogo都無架!

引用:
原帖由 叮叮911 於 2019-11-21 10:49 PM 發表

購物劵咪臨走之前係Vwalk買D零食番公司lor! 美容劵就女同事自己爭啦~
你岩喎

引用:
原帖由 Cute貓奴 於 2019-11-25 11:00 AM 發表

你岩喎
因為我係女同事丫嗎🤣🤣實推的😈😈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BojaiSis 於 2019-11-25 10:42 AM 發表
100蚊美容劵都好呀, 我個日去VWalk都見到有好多christmas set, 有D仲要係sogo都無架!
放工去行下街先, 睇下有咩買都好! 唔駛出到咁遠呀

回覆 引用 TOP

真係好抵,我都係長沙灣工作,等我叫埋同事一齊食lunch 。

回覆 引用 TOP

上網睇到,原来假期去有購物優惠,買一千送三百呀,星期六同太太去shopping 先。

引用:
原帖由 叮叮911 於 2019-11-20 02:56 PM 發表
10538127 ...
嘩! 好正! 勁抵喎!

引用:
10538127 ...
有無咩限制? V Walk所有食店都有呢個咁正優惠?

引用:
原帖由 QA3888 於 2019-11-25 12:04 PM 發表

嘩! 好正! 勁抵喎!
係,如果唔係我自己去食過,真係都唔敢相信會禁抵💪💪

回覆 引用 TOP

54 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]