• 瀏覽: 7,936
  • 回覆: 43
  • 追帖: 3
麥明詩去左邊?最近D節目唔見左佢🧐

熱賣及精選
引用:
原帖由 roncarbb 於 2019-11-20 08:09 PM 發表

麥明詩去左邊?最近D節目唔見左佢🧐
睇佢ig
話心情好差
走咗去放假
劇集都無拍好耐
俾Fyy 過哂頭

回覆 引用 TOP

台慶都冇蒲頭

引用:
原帖由 beegeejk 於 2019-11-21 12:55 AM 發表

台慶都冇蒲頭
唔通佢學黑衫人 ... 杯葛台慶???

回覆 引用 TOP

佢係唔係快約滿?記得佢4年前佢生日話佢簽左4年约,我估同tbb傾緊卦

𠮿
引用:
原帖由 busybusyone 於 2019-11-21 07:30 PM 發表

佢係唔係快約滿?記得佢4年前佢生日話佢簽左4年约,我估同tbb傾緊卦
我都係咁估
似係唔續約咁款

已被雪藏, 不過放心應該泊到大碼頭。自爆呢一排住喺沖繩每晚五六千蚊一晚嘅酒店, 照計住兩晚差不多等於一個月人工, 冇人包搵人信。

。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gillbb 於 2019-11-21 07:32 PM 發表

我都係咁估
似係唔續約咁款
2015年,就是有麥明詩以其「十優」帶動市民重新留意港姐,再於2016年帶動之後的港姐冠軍馮盈盈備受關注,並組成「港姐孖寶」去同「後生仔傾下計」。

不過,以麥明詩的個性和能力,亦不適合長期作為電視台藝員。當馮盈盈亦能在電視台獨當一面,加上近期反修例事件引發市民厭惡電視台,電視台入面的麥明詩,其實也可以功成身退了。

引用:
原帖由 hokewong 於 2019-11-21 11:02 PM 發表

2015年,就是有麥明詩以其「十優」帶動市民重新留意港姐,再於2016年帶動之後的港姐冠軍馮盈盈備受關注,並組成「港姐孖寶」去同「後生仔傾下計」。

不過,以麥明詩的個性和能力,亦不適合長期作為電視台藝員。當馮盈盈亦能在電視台獨當一面,加上近期反修例事件引發市民厭惡電視台,電視台入面的麥明詩,其實也可以功成身退了。 ...
以麥明詩的個性和能力 ... 岩岩睇成 "以麥明詩的個人性能力"

回覆 引用 TOP

係啦.無啦啦人間蒸發甘,唔通比人拉左?

第一個可能性係被人炒忍咗!
第二個可能性係依然留在理大裏面!

回覆 引用 TOP

出外搵食

meh....

回覆 引用 TOP

主題標籤 #麥明詩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]