列印

[NBA賽事] 勒布朗首位對陣聯盟所有球隊都拿到三雙的球員

附件

勒布朗他妈.png(346.82 KB)

2019-11-21 10:12 AM

熱賣及精選
真係好痴線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xiaozi 於 2019-11-21 10:12 AM 發表
恭喜勒布朗成為NBA歷史上第一位對聯盟所有30支球隊都拿到三雙的球員。20日,湖人與雷霆的比賽,勒布朗砍下25分11籃板10次助攻,創造歷史。
doncic會係第二個,我敢肯定

引用:
原帖由 23337799 於 2019-11-21 01:19 PM 發表

如果佢一直係牛仔打到退休呢?

https://scontent-b-hkg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/703711_10151465403134705_42812810_o.jpg
引用:
原帖由 superroy 於 2019-11-21 01:56 PM 發表

如果佢一直係牛仔打到退休呢?
是喔,我忽略了

回覆 引用 TOP

真系好誇張, 吾怪得外界一直話佢超越左神~
1. 佢岩岩先達成, 史上唯一一個可以反cup champ ge佳績~
2. 而家又達成尼個, 唯一一位對所有隊...都拎到三雙ge佳績~

引用:
原帖由 flopman 於 2019-11-21 02:15 PM 發表
1. 佢岩岩先達成, 史上唯一一個可以反cup champ ge佳績~
2. 而家又達成尼個, 唯一一位對所有隊...都拎到三雙ge佳績~ ...
冠軍@fmvp數量只有佢五成,點超越?

引用:
原帖由 23337799 於 2019-11-20 09:19 PM 發表

No! Westbrook will be no 2 to achieve. He only needs triple double when vs OKC. And he will have 2 chances every season.

引用:
原帖由 flopman 於 2019-11-21 02:15 PM 發表
2. 而家又達成尼個, 唯一一位對所有隊...都拎到三雙ge佳績~ ...
唔係三姓家奴
絕對做唔到呢個紀錄
JORDAN咁從一而忠係公牛打到退休
否則呢個紀錄一早比佢創造左了

https://scontent-b-hkg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/703711_10151465403134705_42812810_o.jpg
引用:
原帖由 23337799 於 2019-11-21 02:19 PM 發表

冠軍@fmvp數量只有佢五成,點超越?
fmvp含金量一向低, 可有可冇...成就去睇, 基本上好少人拎 fmvp去比~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 superroy 於 2019-11-21 03:10 PM 發表

唔係三姓家奴
絕對做唔到呢個紀錄
JORDAN咁從一而忠係公牛打到退休
否則呢個紀錄一早比佢創造左了
舊波神好似打過毛師吧? 點樣從一而忠?~

49 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]