• 瀏覽: 3,113
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
Contract 位人工大概幾多?

回覆 引用 TOP

大約6萬,不過要求低d會容易中d

引用:
原帖由 towerloop 於 2019-11-25 09:42 AM 發表

大約6萬,不過要求低d會容易中d
六萬元CLP SA, 人工超高.
私人市價MOBILE APP PM,都係三萬尾.
CLP SA,要識甚麼SKILL, 是否要識哂ANGULAR,REACT,JAVA,.NET?

唔洗,只要識管理,刷鞋,玩政治

引用:
原帖由 tomdog 於 2019-11-28 03:39 PM 發表

六萬元CLP SA, 人工超高.
私人市價MOBILE APP PM,都係三萬尾.
CLP SA,要識甚麼SKILL, 是否要識哂ANGULAR,REACT,JAVA,.NET?
唔算超高,T-CON SA都差唔多6萬,AP1 頂薪都7萬..

引用:
原帖由 towerloop 於 2019-11-28 06:56 PM 發表

唔洗,只要識管理,刷鞋,玩政治
聽你說,識玩,可以玩到退休,做到六十歲.
但這個機會不是我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-11-29 07:33 AM 發表

唔算超高,T-CON SA都差唔多6萬,AP1 頂薪都7萬..
T-CON ,如果你無做過,好難會請
AP1,公務員POST更加難,要由APII升起,呢D人點會上香討

引用:
原帖由 tomdog 於 2019-11-29 09:42 AM 發表

AP1,公務員POST更加難,要由APII升起,呢D人點會上香討
無錯t-con既sa pm 極大部分都只請原部門做開的人, 不過都會在部門內爭, 好少新位請外人, 除非有新項目

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomdog 於 2019-11-29 09:42 AM 發表

依家唔會直接請AP1, 反而佢D咁得閒, 見佢地成日上網.
我就係無做過T_CON, 第1次IN SA就請左

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-11-29 12:17 PM 發表

依家唔會直接請AP1, 反而佢D咁得閒, 見佢地成日上網.
我就係無做過T_CON, 第1次IN SA就請左
你看番之前d post, 好多都係見完無息,因個 post多數內定,你一次 in 定,絕對要俾個 Good 下,正如考政府工一樣,你一定表現很好。

回覆 引用 TOP

引用:

我聽過D AP講,話做開TCON既好多都唔係咁得
所以有D prefer請出面做緊個D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-11-29 07:33 AM 發表

有 C eye Level 人話,
請個 PM 最多只可比5 萬喎...

高人咪高人囉...  
IT 都只有蝕錢, 比5 千人地, 算偷笑啦 !!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]