• 瀏覽: 3,059
  • 回覆: 50
金球獎投票結束,究竟邊個得獎?一份《法國足球》嘅金球獎名單在網上流傳,結果係C朗以8分之微力壓華基爾雲迪積克當選,美斯排第3,不過呢份名單有個破綻,唔知大家睇唔睇得出。
呢份名單,C朗得578分當選,VVD得570分排第2,排第3嘅美斯有499分,之後4至10名順序係沙迪奧文尼、穆罕默德沙拿、貝拿度施華、艾利臣比加、史達寧,孫興民及法蘭基迪莊並列第9。
名單中嘅破綻出現喺排12嘅馬菲斯迪歷特,寫佢今季效力巴塞隆拿,但實際上佢轉咗會去祖雲達斯,相信《法國足球》唔會犯呢啲錯誤啩?

呢D小錯黎姐,最緊要係D分無錯就得啦
C朗又拎金球
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20191122/bkn-20191122052011913-1122_00882_001.html

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
淨支持lo😌😌

回覆 引用 TOP

傳⋯⋯⋯
疑似⋯⋯⋯⋯
有知情人士講⋯⋯⋯
據消息人士指出⋯⋯⋯⋯

咁似毒果口吻,9噏可以不理!

都係個句唔好跟車太貼 公道講  我覺得vvd值得攞

恭喜阿朗攞到網傳金球獎!
網傳金球獎相信會成為第一大獎

美斯真係慘 連網傳都無份 真係好差 不過攞左個FIFA最受歡迎球員我諗都夠班粉斯high 上天

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2019-11-23 01:56 PM 發表
美斯真係慘 連網傳都無份 真係好差 不過攞左個FIFA最受歡迎球員我諗都夠班粉斯high 上天
梅西公認屎波,拎到金球一定係無可能

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-11-23 01:17 PM 發表
恭喜阿朗攞到網傳金球獎!
網傳金球獎相信會成為第一大獎
你可以唔信,但事實金球17:5

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2019-11-23 01:10 PM 發表
都係個句唔好跟車太貼 公道講  我覺得vvd值得攞
vvd都係差8分,跟到C朗算係勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-11-23 02:05 PM 發表

你可以唔信,但事實金球17:5
你地眾籌完幫襯周大福都只係得17咋?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-11-23 02:08 PM 發表

你地眾籌完幫襯周大福都只係得17咋?
C朗拎17金球貨真價實,唔同梅西靠朝中有人做馬先有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-11-23 02:09 PM 發表

C朗拎17金球貨真價實,唔同梅西靠朝中有人做馬先有
周大福緊係貨真價實啦,唔會賣假野架放心

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-11-23 02:11 PM 發表

周大福緊係貨真價實啦,唔會賣假野架放心
你咪淘番幾百個金球比梅西,安慰一下心靈啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-11-23 02:13 PM 發表

你咪淘番幾百個金球比梅西,安慰一下心靈啦
你估我係你地咩,買金球當17金球

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]