• 瀏覽: 10,231
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
師兄師姐好,小妹初我黎報到。

小妹20出頭,第一隻自己買既錶係Patek Philippe,曾經都有想過買勞力士同AP,但小妹係平民百姓,當時既想法就係買一隻就夠,所以想買最好(自己覺得最好既)。

而我最喜歡始終係PP.

我第一隻錶係5067a,然後最近入手第二隻,7118。(好像已經入坑了,在想第三隻買邊個款好)其實男裝款我係非常喜歡,但係我手腕好細,完全唔襯。

呢度都係師兄比較多,好少見到師姐既文😭😭小妹純粹愛錶,分享一下喜悅,希望師兄師姐們多多指教。

精選汽車
師妹利害,年纪輕輕已懂入手靚錶,難得難得👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被守護的妹妹 於 2019-11-25 09:07 PM 發表

小妹20出頭,第一隻自己買既錶係Patek Philippe,曾經都有想過買勞力士同AP,但小妹係平民百姓,當時既想法就係買一隻就夠,所以想買最好(自己覺得最好既)。

而我最喜歡始終係PP,可能因為細細個就被灌輸&rdquoP係錶王”,&rdquoP係錶王”......

我第一隻錶係5067a,然後最近入手第二隻,7118。(好像 ...
恭喜師姐🎉🎉🎉⋯⋯靚👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cullangepp 於 2019-11-25 09:41 PM 發表

恭喜師姐🎉🎉🎉⋯⋯靚👍👍
師妹得了🥰新手一名

唔知師兄們有無邊個款推介比我呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jellykit 於 2019-11-25 09:26 PM 發表

師妹利害,年纪輕輕已懂入手靚錶,難得難得👍👍
都唔敢講係咩靚錶,不過就係自己喜歡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被守護的妹妹 於 2019-11-25 09:48 PM 發表

師妹得了🥰新手一名

唔知師兄們有無邊個款推介比我呢
師姐太客氣,每個人也有自己喜歡的款式,所以我喜歡的並不等如師姐的心水!不過,師姐你已經有Nautilus and Aquanaut 的款式,所以可以考慮一下4948R-001 ,7150/250R-001 and 7234R-001 亦都好靚!以上是個人對女裝的選擇。

師姐非常之有品味👍🏻👍🏻追求最頂尖的心頭好是人生一大樂事

回覆 引用 TOP

利害,利害

回覆 引用 TOP

師妹兩隻都靚,估計你真係好喜歡淺色,因為第一隻5067白色,買第二隻時通常會想買隻深色,多一個配搭方式

你在呢個版內搵個師兄做男友,就可以share埋他的 5711/5712/5167/5990, etc

非常高貴,謝謝分享。
Twenty4 出了新款,自動機芯,可以考慮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JoL1122 於 2019-11-26 11:16 AM 發表

師妹兩隻都靚,估計你真係好喜歡淺色,因為第一隻5067白色,買第二隻時通常會想買隻深色,多一個配搭方式

你在呢個版內搵個師兄做男友,就可以share埋他的 5711/5712/5167/5990, etc ...
師兄好醒目呀我好喜歡淺色。
呢個提議非常好

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

nice match

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被守護的妹妹 於 2019-11-25 09:07 PM 發表

而我最喜歡始終係PP,可能因為細細個就被灌輸&rdquoP係錶王”,&rdquoP係錶王”......

我第一隻錶係5067a,然後最近入手第二隻,7118。(好像 ...
平民百姓可以買勞同AP 🤣🤣🤣

恭喜師姐!
👍👍

402.032
5167a

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]