• 瀏覽: 2,106
  • 回覆: 16
本主題由 yycrab 於 2019-11-26 12:00 PM 分類
愈罷睇愈多人睇《牛下女高音》大結局收視取得 30.7 點

熱賣及精選
話罷睇班人根本不是睇開tvb,就如一個食素人士話罷食牛肉一樣

回覆 引用 TOP

曾偉權幾搞笑估唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homecoming123 於 2019-11-26 02:25 AM 發表

愈罷睇愈多人睇《牛下女高音》大結局收視取得 30.7 點
為咗睇心穎BB~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

收視好嘅其中一個原因,係班暴徒出嚟搞破壞,啲人唔敢出街,咪多咗時間睇電視囉

返轉頭對比下台慶咁大個show先得25。有咩值得吹?
我就系講之前話台慶高收視嘓個po,仲有冇綫自己宣傳片話25點幾高收視乜

唔通統計方式又唔同左?

咁班老坑真係做得好吖嘛!
幾唔想睇條囡 都要撐下班老坑啦

回覆 引用 TOP

呢部堅係正

We are short-seller . We are biased.(我们是沽空机构,我们是带有偏见的

回覆 引用 TOP

罷睇?罷乜睇呀!
其實套戲拍得好係其中一個原因,最重要係有人無腰骨,企唔穩呀嘛!
你估吓班廢物犯民賤畜曱甴真係有骨氣嘅咩?
班福街成日怪自己双親係支那, 亦痛恨生出嚟嘅曱甴本身都係支那。最後又係要攤大隻死人手去問支那双親囉錢使。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongkit1 於 2019-11-27 12:32 AM 發表

收視好嘅其中一個原因,係班暴徒出嚟搞破壞,啲人唔敢出街,咪多咗時間睇電視囉
無錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域回收的隊長 於 2019-11-27 09:14 AM 發表

返轉頭對比下台慶咁大個show先得25。有咩值得吹?
我就系講之前話台慶高收視嘓個po,仲有冇綫自己宣傳片話25點幾高收視乜

唔通統計方式又唔同左? ...
咁差都仲講出黎...以前點都有三十點...

回覆 引用 TOP

估唔到過 30點

引用:
原帖由 wongkit1 於 2019-11-27 12:32 AM 發表

收視好先甘講姐
收視差咪會話d觀眾多時間睇新聞,唔得閒睇劇集

引用:
原帖由 fongha 於 2019-11-27 02:05 PM 發表

估唔到過 30點
吹心穎唔脹

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]