列印

DG算唔算防守型超巨???

DG算唔算防守型超巨??? E-mail 此主題給朋友

小弟選呢條片 , 係因為其他片好多係MIX左佢D封波/偷波 ,
但係佢其實最大貢獻係成功干擾/制造對方失誤 ...
好坦白講 , 睇完覺得佢好似每次都企岩位 , 所以佢每次既防守都係成功
防守實力真係差唔過全心擺係防守上既卡丫兒 !!!

或者會有人講 , 佢E+帶隊成績好垃圾 ... 但勇士E+呢個陣 ,
比 MJ 帶都死拉 !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Vo85LprJoyQ進入香討影片區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
防守實力真係差唔過全心擺係防守上既卡丫兒 !!!

回覆 引用 TOP

只計防守,算係超巨。

回覆 引用 TOP

3年一億,只有地之勇才會簽

防守離講,PJ tucker 好L過佢..你認為佢勁,因為佢夠Dirty....

懂得入場是9品

懂得出場是1品
引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2019-11-27 12:35 PM 發表
防守離講,PJ tucker 好L過佢..你認為佢勁,因為佢夠Dirty....
可愛同大嘴綠都裸過年度最佳防守 , PJ 有無???

非戰之罪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-27 02:36 PM 發表

可愛同大嘴綠都裸過年度最佳防守 , PJ 有無???
不如你看看火箭有咩防守專家才說吧!勇士又有咩人幫助大嘴綠...年度最佳防守??呢D用離炒起身價東西...

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2019-11-27 05:10 PM 發表

不如你看看火箭有咩防守專家才說吧!勇士又有咩人幫助大嘴綠...年度最佳防守??呢D用離炒起身價東西...
一個體系球員 得把口

梗係唔係啦,抱大腿入全明星

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

引用:
原帖由 膏丸 於 2019-11-27 07:41 PM 發表

一個體系球員 得把口
其實防守好既球員 , 好難唔係體系球員 , 因為係一定程度上 ,
防守都係全隊一齊做 , 唔係既話 , 一個點都唔可能守到5個 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-11-27 11:32 AM 發表
3年一億,只有地之勇才會簽
其實我覺得問題唔大 ... 阿杜走左之後 , 地之勇應該仲有錢簽其他人
係佢地係暑假無咩點做野姐~~

引用:
原帖由 代北集團 於 28/11/2019 10:28 發表

其實我覺得問題唔大 ... 阿杜走左之後 , 地之勇應該仲有錢簽其他人
係佢地係暑假無咩點做野姐~~
梗係無啦

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]