• 瀏覽: 25,981
  • 回覆: 548
  • 追帖: 3
UK Championship (簡稱英錦賽)昨日已經開打,首日就出現冷門賽果,比利時的Luca Bresel決勝局輸給Nigel Bond。

傅家俊和李俊威將於今日10:30am(GMT +1)出場,對手分別是Craig Steadman和呂昊天

這是我的Blog:我的第一天地

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
仲有場唔知算唔算爆冷,世錦贏奧蘇果個cahill打低左Gilbert 了

引用:
原帖由 annachow06 於 2019-11-27 11:04 AM 發表
仲有場唔知算唔算爆冷,世錦贏奧蘇果個cahill打低左Gilbert 了
oso輸俾邊個你記得咁清楚……
當然係爆冷

引用:
原帖由 likahokeith 於 2019-11-27 11:08 AM 發表

oso輸俾邊個你記得咁清楚……
當然係爆冷
當然記得,一個後生仔初次打敗我男神,點會咁快唔記得喎
頭一圈唔睇住,之後先捱夜睇

回覆 引用 TOP

想問傅家俊今晚香港時幾點打呢?🙏

引用:
原帖由 走一回 於 2019-11-27 05:02 PM 發表
想問傅家俊今晚香港時幾點打呢?🙏
應該差不多時間

回覆 引用 TOP

小丁,Marco fu ,Andy lee 同時5點半打緊

引用:
原帖由 robinc 於 2019-11-27 06:10 PM 發表
小丁,Marco fu ,Andy lee 同時5點半打緊
仲係夏令時間?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 likahokeith 於 2019-11-27 06:11 PM 發表

仲係夏令時間?
冬令好耐,英國10:30 開波

回覆 引用 TOP

傅生領先4:1, 打得好好喎,全部1 cue game.

回覆 引用 TOP

5:1,  2cue60+, 2cue90+,1cue100+.

回覆 引用 TOP

老傅過關了

回覆 引用 TOP

6:3, 埋齋1cue70+.

回覆 引用 TOP

其實今日Fu生同光頭佬都算打得唔錯,兩個都打左好多一Q game, 防守兩個都打得算係咁,Fu生除左頭尾盤一個低級打失外,其他局的攻守已經算係咁,唯一瑕玭就係打少一Q過百,其他攻守已有以前八成以上水平。下圈好大機會要打硬野,希望可以打好d

回覆 引用 TOP

希望佢真係可以打番上黎,仲有半季時間比佢搶分打世錦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]