• 瀏覽: 2,972
  • 回覆: 23
其實唔係正式續集,只係一個電視廣告, 不過搵來Henry Thomas重演戲裡電影角色,可當短篇電影睇, 故事講多年後ET回歸到地球,並發現好友Elliott已成年,並擁有自己既家庭

https://www.youtube.com/watch?v=Pdgk3ERKdug進入香討影片區

Ok感動喎,ET仔都大個仔了

回覆 引用 TOP

好感動呀

如果有埋 祖娜芭莉摩亞 就正

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

Thx for sharing

活在當下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2019-11-29 08:10 AM 發表

其實唔係正式續集,只係一個電視廣告, 不過搵來Henry Thomas重演戲裡電影角色,可當短篇電影睇, 故事講多年後ET回歸到地球,並發現好友Elliott已成年,並擁有自己既家庭

https://www.youtube.com/watch?v=Pdgk3ERKdug ...
好正呀!!
有好感動
點解唔係真真正正拍番一套續集呢?
當年呢套戲我入戲院睇咗大大話話超過十次都有
而家都仲有隻藍光碟珍藏

回覆 引用 TOP

好感動呀!

我既童年回憶呀!!

回覆 引用 TOP

ET仔點交配呢?見唔到佢有....

引用:
原帖由 天地英雄 於 2019-11-29 05:15 PM 發表

ET仔點交配呢?見唔到佢有....
都唔見佢有老婆,複制囉  

回覆 引用 TOP

最記得當年同呀伯睇完et,老豆又送左架et車仔比我

回覆 引用 TOP

good!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2019-11-29 06:30 PM 發表

都唔見佢有老婆,複制囉  
我都係咁諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jelly1980 於 2019-11-29 01:30 PM 發表

好正呀!!
有好感動
點解唔係真真正正拍番一套續集呢?
當年呢套戲我入戲院睇咗大大話話超過十次都有
而家都仲有隻藍光碟珍藏
ET唔拍續集,因為史提芬史匹堡話唔想破壞經典。

續集多數不及上集係常識,其他戲為錢勉強拍續集,但我諗史提芬史匹堡對ET呢套電影有特殊感情,同侏羅紀公園唔同,唔想因為錢而破壞佢。

引用:
原帖由 yai 於 2019-11-29 04:33 PM 發表

好感動呀!

我既童年回憶呀!!
師兄可否講下你當年去邊間戲院睇呢

引用:
原帖由 一人行 於 2019-11-29 10:03 PM 發表

ET唔拍續集,因為史提芬史匹堡話唔想破壞經典。

續集多數不及上集係常識,其他戲為錢勉強拍續集,但我諗史提芬史匹堡對ET呢套電影有特殊感情,同侏羅紀公園唔同,唔想因為錢而破壞佢。 ...
異型續集例外

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]