• 瀏覽: 4,381
  • 回覆: 38
比一個大隻佬囉助攻王, 即係證明而家D PG有幾廢.
比一個三十六歲既人囉MVP,即係證明而家D 球員有幾廢.

附件

bb.jpg(12.06 KB)

2019-11-30 05:10 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-30 05:10 PM 發表
照你咁講費特拿嬴大滿冠,即係網球界恥辱?

回覆 引用 TOP

karl malone, mj係醜聞?

回覆 引用 TOP

你話呀

回覆 引用 TOP

咁唔係其他人廢,係佢真係勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港勇敢的手袋 於 2019-12-1 11:22 AM 發表
咁唔係其他人廢,係佢真係勁
好中肯👍🏾

回覆 引用 TOP

但我覺得佢係用緊PO modeq打regular, 頂到82場?

mj 第一次退休兩年後,仲可以三年覇,簡直係全NBA恥辱

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-30 05:10 PM 發表
未試過有二佬拎MVP波,今年LAL球員如果有幸拎MVP一定係AD,星迷想吹風慳翻淡氣

引用:
原帖由 9uphero 於 2019-12-1 12:50 PM 發表
mj 第一次退休兩年後,仲可以三年覇,簡直係全NBA恥辱
一個凡人一個神
點比?

https://scontent-b-hkg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/703711_10151465403134705_42812810_o.jpg
引用:
原帖由 日落武士 於 2019-12-1 11:32 AM 發表
但我覺得佢係用緊PO modeq打regular, 頂到82場?
Lebron 唔覺得係po mode ...你睇出手次數就知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日月光 於 2019-12-1 01:11 PM 發表

未試過有二佬拎MVP波,今年LAL球員如果有幸拎MVP一定係AD,星迷想吹風慳翻淡氣
如果lebron 拎你係咪切7?

引用:
原帖由 superroy 於 2019-12-1 01:23 PM 發表

一個凡人一個神
點比?
lebron 比 MJ 強好多...
MJ 對手弱同要依靠3角戰術...換轉係KD 或 kawhi 一樣可以做神

D 死老鬼成日都唔肯接受現實過在過去...
如果lebron 健康打多4,5 ...刷爆數據,又係湖人汁到一隻指環/攞多MVP ...再加埋公關手段繼續做得咁好
相信未歷史第一人會轉人

引用:
原帖由 MY28 於 2019-12-1 01:34 PM 發表

如果lebron 拎你係咪切7?
如果唔係佢拎你係唔係切柒?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]