• 瀏覽: 34,435
  • 回覆: 280
  • 追帖: 1
何雁詩宣布離開星夢娛樂︰再見愛過我的你們

何雁詩2015年加盟星夢娛樂,本獲公司力捧的她前年戀上鄭俊弘(Fred),因鄭俊弘被傳背住未婚妻與她發展,兩人形象受損,事業一度受挫。去年曾傳出何雁詩拒跟公司續約,但她之後仍有推出新歌。何雁詩今日在社交平台宣布已離開合作了5年的星夢娛樂,她說︰「五年已過去,這一刻的感覺是感恩和不捨。」

「不捨的是這幾年來星夢同事們對我的體諒、支持、推動,謝謝你們,我最幸運就是遇到你們一直愛護我,未來我相信我們還會是很好的朋友吧!做人要飲水思源,由第一間唱片公司到星夢老闆Herman,一直俾(畀)很多機會我,由我一直只是單純喜歡唱歌到演繹劇集歌,令大家重新認識何雁詩的歌聲,甚至有粉絲開始會唱我的歌曲。」

「一個階段的完結,亦代表另一階段的開始,我對未來充滿著(着)希望和期待,來不及呈現更出色的音樂給大家聆聽! #再見星夢娛樂 #️ #再見愛過我的你們」

男友鄭俊弘留言「💪💪😘😘」,好友陳瀅、陳嘉寶、陳凱琳亦有留言鼓勵。

https://m.mingpao.com/ldy/showbi ... 雁詩宣布離開星夢娛樂-再見愛過我的你們

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
個肥佬剩係捧兩個女歌手,我係佢都無癮啦
加上何雁詩都唔係好受得壓力,離開星夢娛樂都好正常
希望唔好連譚嘉儀都無癮要離開星夢娛樂啦

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2019-12-1 03:41 PM 發表

個肥佬剩係捧兩個女歌手,我係佢都無癮啦
加上何雁詩都唔係好受得壓力,離開星夢娛樂都好正常
希望唔好連譚嘉儀都無癮要離開星夢娛樂啦
譚嘉儀受捧過佢好多拉 ... 再講 , 唔係因為鄭生單野既話 , 最受捧就係何小姐自己 , 邊有得怪人???

依家仲有無同阿Fred一齊??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 代北集團 於 2019-12-1 04:06 PM 發表

譚嘉儀受捧過佢好多拉 ... 再講 , 唔係因為鄭生單野既話 , 最受捧就係何小姐自己 , 邊有得怪人???
何小姐有受肥佬力捧過???

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2019-12-1 06:16 PM 發表

有一期(即係同鄭生一齊之前果期)大把主題曲係佢唱。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2019-12-1 06:16 PM 發表

不懂撒嬌的女人個時
但命水唔好就爆小三事件

引用:
原帖由 dariel 於 2019-12-1 07:13 PM 發表

不懂撒嬌的女人個時
但命水唔好就爆小三事件
咩命水唔好丫,明明佢自己智障,爆單咁既野只會自毀。。。佢仲副自爆!

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-12-1 04:06 PM 發表

嘉儀完全係攝左何小姐個位,如果唔係幾時到譚小姐,翻唱D歌難聽到。。。

引用:
原帖由 dariel 於 2019-12-1 07:20 PM 發表

嘉儀完全係攝左何小姐個位,如果唔係幾時到譚小姐,翻唱D歌難聽到。。。
菊小姐又頂左谷小姐個位!😂

回覆 引用 TOP

俾人放棄係佢自己拎黎,抵佢死la.
雖然我一直都鬧肥佬,肥佬份人偏心小數,對同公司好多人都衰,但肥佬對得住佢有餘了.16年,17年頭好多劇歌都醒俾佢,唔好話人地無捧過佢,個期直頭力捧添.
單醜聞爆出後肥佬都有試過最後挽救,叫佢收手.但佢同姓鄭個隻點回報肥佬?

佢形象/外表, 點同Hana/Jinny比.

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-12-1 08:08 PM 發表

佢形象/外表, 點同Hana/Jinny比.
吳若希同佢都係星夢呢間公司的害群之馬.星夢俾人恥笑的其中一個花名---婚姻介紹所,咪拜呢兩位姐仔所賜
當然男的仲有鄭俊宏,背未婚妻偷食已經賤,食要食窩邊草

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2019-12-1 08:06 PM 發表

俾人放棄係佢自己拎黎,抵佢死la.
雖然我一直都鬧肥佬,肥佬份人偏心小數,對同公司好多人都衰,但肥佬對得住佢有餘了.16年,17年頭好多劇歌都醒俾佢,唔好話人地無捧過佢,個期直頭力捧添.
單醜聞爆出後肥佬都有試過最後挽救,叫佢收手.但佢同姓鄭個隻點回報肥佬? ...
最慘系由肥佬代佢地宣佈唔系拍拖, 第二日又公開承認拍拖.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]