列印

[北京] 今日在北京返廣州,經大興機場,發下相

今日在北京返廣州,經大興機場,發下相 E-mail 此主題給朋友

今年新开的机场,草橋地铁站到大興机场35文,国内最贵的地铁线,自助值機,人面識別安检,基本现在有的技术都放晒落去

熱賣及精選
下次去北京  就可以見識一下

回覆 引用 TOP

好先進

其實中國依家真係先進咗好多。係D盲毛死都唔接受

世界上最遠的距離
不是愛、不是恨…

而是熟悉的人
漸漸變得陌生。
引用:
原帖由 炎夏宇宙的樹根 於 2019-12-2 10:59 AM 發表
好先進
发埋机场的相

師兄, 部機放張身份證係咩用途

引用:
原帖由 炎夏宇宙的樹根 於 2019-12-2 01:30 PM 發表
師兄, 部機放張身份證係咩用途
蓝色界面果台办理值机和登机手续,还有自助行李托运,身份证有芯片

其实用手机微信都可以搞,我贪新鲜玩下部机

绿色果个系安检通道,会匹对你的身份证照片跟人面识别,通过才能进去接受人手安检

夠哂先進, 又見識了新機場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2019-12-2 12:25 PM 發表
其實中國依家真係先進咗好多。係D盲毛死都唔接受
啲盲反越見大陸進步, 越怕自己無優勢. 唔敢正視大陸既發展, 一味搵負面野無限放大.

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-12-2 02:44 PM 發表

啲盲反越見大陸進步, 越怕自己無優勢. 唔敢正視大陸既發展, 一味搵負面野無限放大.
只有伟大的“民主自由”西方国家才能先进

中国这些“独裁专政”的国家,肯定是落后的

哈哈哈,怎么可能认可你先进呢?

回覆 引用 TOP

個地鐵站月台好靚好型
係咪只係呢條線啲月台先咁靚?

有機會真要見識一下新機場

引用:
原帖由 nikkorlee 於 2019-12-2 01:45 PM 發表

蓝色界面果台办理值机和登机手续,还有自助行李托运,身份证有芯片

其实用手机微信都可以搞,我贪新鲜玩下部机

绿色果个系安检通道,会匹对你的身份证照片跟人面识别,通过才能进去接受人手安检 ...
咁先進,有機會真係要去見識吓

回覆 引用 TOP

系,只有草桥,中间还有一个咩站忘记了,就到机场,大概30分钟,类似香港的机场快线设计
设计最靓尼个站,而且好大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港進擊的貓奴 於 2019-12-2 05:28 PM 發表
個地鐵站月台好靚好型
係咪只係呢條線啲月台先咁靚?

有機會真要見識一下新機場
系,只有草桥,中间还有一个咩站忘记了,就到机场,大概30分钟,类似香港的机场快线设计
设计最靓尼个站,而且好大

回覆 引用 TOP

白痴話大白象,起咁多機場做乜

主題標籤 #北京 #廣州 #機場
 47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]