列印

今晚皇軍在旺角發狂周圍查身分證

今晚皇軍在旺角發狂周圍查身分證 E-mail 此主題給朋友

行過路過都要查(仲要極無禮貌)每季交差餉當比d仆街執藥

熱賣及精選
你有交差餉就攞張差餉單出嚟睇吓先啦,曱甴仔

證明警察有做野,無浪費納稅人既錢,要讚下

忍耐下 出面有反賊作亂

回覆 引用 TOP

你交D精比自由閪就有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-12-1 10:52 PM 發表
你有交差餉就攞張差餉單出嚟睇吓先啦,曱甴仔
我有交差餉你就死全家ok

引用:
原帖由 okla3 於 2019-12-1 10:50 PM 發表
唔怪得好多條路都已經佈滿記者。

其實都可以在警察學院,增修禮貌這個學科。

其實友善對待暴徒,行駛斯文的武力,更加可以令暴徒被捕時覺得心服口服:
https://www.youtube.com/watch?v=8cYUr3_Jl4I

😀🤣😅😍😆😂🤣🥰😍

個人簽名: [size=0.63]黃金工程
引用:
原帖由 香港勇敢的手袋 於 2019-12-1 11:37 PM 發表
證明警察有做野,無浪費納稅人既錢,要讚下
同意!
喺電視見到啲曱甴勁樣衰!之前就串串貢鬧阿sir黑警,一俾人捉就死老豆咁款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 okla3 於 2019-12-1 10:50 PM 發表
你呢啲垃圾,唔拉你真係無天理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 okla3 於 2019-12-2 12:15 AM 發表

有你就show出嚟比啲街坊睇吓啦,老綜紙你就有

回覆 引用 TOP

引用:
曱甴仔,爬返去連登曱甴竇啦。

回覆 引用 TOP

全力支持警察嚴正執法,維持社會安寧

回覆 引用 TOP

引用:
成日話皇軍?究竟你哋有冇親眼見過皇軍?我自己就未見過,所以你哋唔好鳩噏極限,人講你又講。以訛傳訛、

引用:
你以為五六十年代?知唔知差餉係做咩㗎?

點解你咁樣衰生成曱甴樣被查身份證嘅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 okla3 於 2019-12-2 12:15 AM 發表

你有交,無人想知。
但我每晚交百二蚊比你老Ⅹ。
就多深水埗街方都知。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #旺角
 71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]