• 瀏覽: 37,057
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2019-12-3 11:39 AM 分割
11月27日,阿姐汪明荃為節目《娛樂大家》進行錄影時接受傳媒訪問,宣布節目將於今年年尾完滿結束:「我哋都係拍到聖誕,可能之後再諗新節目。」

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... 6%E6%9C%89%E9%97%9C

熱賣及精選
玩來玩去刀係果幾丁友 自不然冇咩人睇

森美陀衰家

唔好睇

回覆 引用 TOP

唔知做乜

回覆 引用 TOP

個節目根本係把能⋯

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-12-1 11:05 PM 發表
玩來玩去刀係果幾丁友 自不然冇咩人睇
係玩來玩去都係果D遊戲,睇到悶

回覆 引用 TOP

冇人想睇佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2019-12-1 11:44 PM 發表
個節目根本係把能⋯
exactly

圍爐打飛機自說自笑

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

呢個節目冇乜人想睇

回覆 引用 TOP

70路,幾時收皮呀

回覆 引用 TOP

勝格屎然,講文化藝術可能岩佢,搞遊氣節目要歡樂投入,皮笑肉不笑,自己都不能投入,隔離左右又驚京錯野得罪左某人,成添人有所顧忌,點會做得投入架?姐係好似對住隻老虎猛獸面前耍集技扮小丑,一路做一路京,咁個個人侄住侄住,做都吳開心啦!

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-12-1 10:59 PM 發表
11月27日,阿姐汪明荃為節目《娛樂大家》進行錄影時接受傳媒訪問,宣布節目將於今年年尾完滿結束:「我哋都係拍到聖誕,可能之後再諗新節目。」

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/403881/%E5%A8%9B%E6%A8%82%E5%A4%A7%E5%AE%B6-%E6%B1%AA%E6%98%8E%E8%8D%83 ...
因為有垃圾森美, 所以好多人唔睇轉台

低B低智節目一早要摺

見到森賤不用看

主題標籤 #汪明荃
提示:支持鍵盤翻頁左 右