• 瀏覽: 3,239
  • 回覆: 38
咩都唔開又冇車,可以做咩

熱賣及精選
基本上市面都很熱鬧,腳骨力好可以周圍逛逛,影下相。兩天假期後,就開始回復正常,百貨公司大減價,就人頭湧湧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上花花甩頭 於 2019-12-2 12:45 AM 發表

除非住市中心,可以用腳行,否則主力享受酒店設施,包括餐廳。

如果當地有親戚朋友的話,去探佢地。

回覆 引用 TOP

我都係倫敦 周圍行下 影下相 tea 下咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上花花甩頭 於 2019-12-2 12:45 AM 發表

去特拉法加廣場(白鴿廣場)餵白鴿.

https://zh.wikipedia.org/wiki/特拉法加廣場>
在過去,特拉法加廣場也因爲大群野鴿聚集而聞名,以至於在中文裏別稱「鴿子廣場」。在鼎盛時,廣場上的鴿群達35,000隻。

回覆 引用 TOP

上網搵下會唔會有聖誕限定既表演/節目? 唔好曬左佢

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2019-12-2 08:44 PM 發表

除非住市中心,可以用腳行,否則主力享受酒店設施,包括餐廳。
如果諗唔到景點先考慮吧, 難得正日, 緊係感受下聖誕氣氛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林加一 於 2019-12-4 11:01 AM 發表

上網搵下會唔會有聖誕限定既表演/節目? 唔好曬左佢
聖誕當日就幾乎無

回覆 引用 TOP

引用:

街頭其實好多野睇,同埋都有d 餐廳會開架

回覆 引用 TOP

25号那天。99%关門.連唐人街也一樣。冇足球賽.冇歌戲。冇地鐵。冇博物館。
只有死物企定定等你影

引用:
原帖由 abcatabc 於 2019-12-2 09:40 AM 發表

基本上市面都很熱鬧,腳骨力好可以周圍逛逛,影下相。兩天假期後,就開始回復正常,百貨公司大減價,就人頭湧湧
冇交通呢

問下CLUB TRAVEL 有乜行程推介? 可以聯絡佢地問下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中年失業 於 2019-12-4 09:59 PM 發表

25号那天。99%关門...
只有死物企定定等你影
https://zh.wikipedia.org>
在過去,特拉法加廣場也因爲大群野鴿聚集而聞名,以至於在中文裏別稱「鴿子廣場」。在鼎盛時,廣場上的鴿群達35,000隻。

引用:
原帖由 zevo 於 2019-12-4 11:52 PM 發表

冇交通呢
咁咪揸車囉,除非無車牌.

回覆 引用 TOP

主題標籤 #倫敦 #聖誕
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]