• 瀏覽: 4,064
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
對馬体會一箭定江山,仲有一次中場開始盤球爆入對方禁區,而家連回防都有埋,乜解救人老左体能好似仲好左咁?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢啲咪真正球王
果啲吹到大一大,剩係識得入魚腩、搶單刀、幫對手護空門,諗起真係會心微笑。

幚對手護空門依D絕技,美斯就係望塵莫及,有改善空間
引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-12-2 06:22 AM 發表
呢啲咪真正球王
果啲吹到大一大,剩係識得入魚腩、搶單刀、幫對手護空門,諗起真係會心微笑。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-2 06:32 AM 發表
幚對手護空門依D絕技,美斯就係望塵莫及,有改善空間
護空門,搶單刀
可能係人地想挑戰自己踢唔同既位置?

回覆 引用 TOP

美斯表現的確係唔錯

C朗冧巴溫忠實FANS兼C朗香討Fans Club會長,全力支持我大朗神!

天位C位,柒號傳奇!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

回覆 引用 TOP

又係美蘇

回覆 引用 TOP

勁足超過十年
人生有幾多個十年
真係辛苦晒
我指美斯

說好的6比5已出現,真係辛苦晒

回覆 引用 TOP

朝中有人好辦事

人稱侏儒王 身高武大郎
金球干爹送 逃稅親爹抗
順風踢得妙 逆風瞬間躺
歐聯遭逆轉 年年是八強
大賽三連亞 也配稱球王?
躲藏在加泰 樂當山寨王
引用:
原帖由 kof2002um 於 2019-12-2 10:45 AM 發表

朝中有人好辦事
梅西又想鏟斷人地主力隻腳,真黑心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-12-2 06:22 AM 發表
呢啲咪真正球王
真正球王一定要有國家隊冠軍,希望梅西有啦

馬體會尋晚踢得一d都吾差,上半場就差左少少運仔,但美斯真係冇得講,同阿so配合,甘就入左,果然攞金球獎大熱

0冠金球 搞乜鬼狀態咁差啊 都係美斯唔好狀態咁鬼好 搞到人地精神失常 仲要擋埋自己隊友必入球

回覆 引用 TOP

表現尚可🤨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanlo007 於 2019-12-2 11:33 AM 發表
馬體會尋晚踢得一d都吾差,上半場就差左少少運仔,但美斯真係冇得講,同阿so配合,甘就入左,果然攞金球獎大熱
C朗對馬體成日入到3粒,梅西只入球負碌波
高下立見

回覆 引用 TOP

其實美斯每季表現都係差唔多,只係年年臨尾香。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]