• 瀏覽: 1,619
  • 回覆: 22
【Now Sports-體育】金球獎頒獎禮於周一在巴黎舉行,有媒體率先揭露最終結果,美斯以逾60分拋離雲迪克,第6度獲此大獎。Mediaset Italia披露,剛於周日在西甲大戰馬德里體育會末段奠勝的巴塞隆拿巨星美斯(Lionel Messi),將以大熱姿態當選,而其得分將是446分,比第2位的利物浦當紅守將雲迪克的382分,多出64分。 第3名並不是今夏協助葡萄牙贏得歐洲國家聯賽的基斯坦奴朗拿度,而是另一利物浦球員沙拿,後者得到179分,而C朗只得133分排第4。 排第5名及第6名的亦是利物浦球員,分別是沙迪奧文尼及阿里遜,至於第7位是巴黎聖日耳門前鋒安巴比。第8至第10位是法蘭基迪莊、迪列治與夏沙特,其中夏沙的分數為21分。
https://hk.sports.yahoo.com/news ... 225849965--spt.html

好快又出現一堆世一,世四呢D名詞

熱賣及精選
咁既表現都有第4 繼0冠金球後另一無天理事件

網上吹水新聞,不可信
今晚阿朗勇奪金球,你就笑唔出了
引用:
原帖由 阿根廷Fans 於 2019-12-2 11:03 AM 發表
【Now Sports-體育】金球獎頒獎禮於周一在巴黎舉行,有媒體率先揭露最終結果,美斯以逾60分拋離雲迪克,第6度獲此大獎。Mediaset Italia披露,剛於周日在西甲大戰馬德里體育會末段奠勝的巴塞隆拿巨星美斯(Lionel Messi),將以大熱姿態當選,而其得分將是446分,比第2位的利物浦當紅守將雲迪克的382分,多出64分。 第3名並不是今夏協助葡萄牙贏得歐洲國家聯賽的基斯坦奴朗拿 ...

廿一世紀歷史第一人
美斯

回覆 引用 TOP

實至名歸

回覆 引用 TOP

咁樣係咪叫尾燈都見唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-2 11:45 AM 發表
網上吹水新聞,不可信
今晚阿朗勇奪金球,你就笑唔出了
C朗哥真系攞到唔知塊面皮夠唔夠厚上台攞囉

阿水哥又有另一帖 話傳係c朗拎 仲鬼咁牙擦擦發言🤫

回覆 引用 TOP

阿朗對歐洲冇骨魚腩狂入波
又攞埋大賽歐國聯
昨晚又射入12碼
咁都第四
肯定係逼害啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒

回覆 引用 TOP

梅西係世10億
球王世1始終係C朗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭晶 於 2019-12-2 11:41 AM 發表
咁既表現都有第4 繼0冠金球後另一無天理事件
帶領球隊大比數領再恥辱性被反cap淘,跟手美州盃毫無建樹下慘淡收埸,連巴塞大盃國王盃都旁落,咁既成績單又確係配得上金球呢個稱號既。🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2019-12-2 01:17 PM 發表

C朗哥真系攞到唔知塊面皮夠唔夠厚上台攞囉
斯斯咁既表現都敢去拎金球就真係面皮厚過大笨象。🤭

引用:
原帖由 三亞帝 於 2019-12-2 07:45 PM 發表

斯斯咁既表現都敢去拎金球就真係面皮厚過大笨象。🤭
梅西咩面都早已吊清光

回覆 引用 TOP

阿朗>vvd>美斯>沙拿

C朗冧巴溫忠實FANS兼C朗香討Fans Club會長,全力支持我大朗神!

天位C位,柒號傳奇!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]