• 瀏覽: 37,518
  • 回覆: 76
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 HKG9394 於 2019-12-4 03:17 PM 發表

小心"和你過聖誕"
角度刁钻

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
期待聖誕節到來

回覆 引用 TOP

仲去尖沙咀?
係屋企啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahbobo76 於 2019-12-4 03:10 PM 發表

聖誕挭係返大陸或過澳門開心啲啦,起碼無咁迫人,暴徒曱甴無得返。
番中共國,記得去北平天亡門,拜下,無名英雄,甲甴墓,總頭目,甴近平,年年拜架!!順便拜埋,毛甲甴東墓,近的,去廣州,七十二巨甲甴烈士墓,閣下不用梳後尾枕長辫,多得依的巨甲甴帶歉,沒有抗爭,那有改变,香港人誓不做奴隸蟻!!!你中意,隨便!!!

尖沙咀危險

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DisStyle 於 2019-12-2 12:06 PM 發表

LEGOLAND Discovery Centre
地點:香港九龍尖沙咀梳士巴利道 18 號 K11 MUSEA 地庫 1 樓
營業時間:10:00 至 22:00
上次去唔見有

回覆 引用 TOP

幾正喎

回覆 引用 TOP

聖誕去大陸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黄老邪 於 2019-12-4 05:06 PM 發表

已出了時間表,
曱甴話明聖誕搞嘢!
今年,
香港沒有聖誕快樂!!
(與魔鬼同行,耶L有份成就。)
魔鬼又搞野,邊度都唔洗去
上大陸仲好
香港rip 啦😈😈

回覆 引用 TOP

泛黑暴徒曱甴通街殺人放火正常人都唔會出街啦
燒車放火塞路圍生劏有命都無車坐 😈😈😈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-12-6 08:49 PM 發表

番中共國,記得去北平天亡門,拜下,無名英雄,甲甴墓,總頭目,甴近平,年年拜架!!順便拜埋,毛甲甴東墓,近的,去廣州,七十二巨甲甴烈士墓,閣下不用梳後尾枕長辫,多得依的巨甲甴帶歉,沒有抗爭,那有改变,香港人誓不做奴隸蟻!!!你中意,隨便!!! ...
去做美國狗啦,睇吓美國收唔收你哋呢班門口狗,去到美國咪去農場種黃豆,跟住乞求中國買黃豆維持生計啦,有中國人唔做,乞求美國做雜種狗。

帶小朋友離開香港..........無論是北京又好........日本又好.......即使泰國都好...!!
都不會留在香港........怕影響小朋友的心理.......!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
引用:
原帖由 starbug 於 2019-12-6 05:38 AM 發表

唔係真係信啩? 班死曱甴乜嘢商場都衝入去搗亂破壞,香港點會有快樂聖誕。
去內地.......基本很多公司及店舖都如常開業.......因為內地無聖誕節過....!!
約幾個朋友北上去大城市玩幾日........無人同你爭......又玩得開心......OK得...!!
日本又風災及地震.......要留意地區性.....!!

法國有大動亂........西班牙巴塞最好不要去.......意大行水災......!!
現在出國最好多留意點資訊...!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahbobo76 於 2019-12-7 11:21 AM 發表

去做美國狗啦,睇吓美國收唔收你哋呢班門口狗,去到美國咪去農場種黃豆,跟住乞求中國買黃豆維持生計啦,有中國人唔做,乞求美國做雜種狗。
SORRY SIR I AM ***NOT ***CHINESE BUT A HONGKONGER, 
怕你大6佬吾識番文,番亦如下:閣下,好對吾住,本人***絕非中國人***但係香港人!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]