• 瀏覽: 12,423
  • 回覆: 270
  • 追帖: 8
第一站蘇堂X春面~蟹黄面好味.例水把L(送都係咁話
西關X婆面~面唔弹云吞唔得冇下次
文記X心🐔~皮脆肉滑唔錯.不過夜咗去叫乜冇乜失敗
最后附近食
食埋甜品返歸

熱賣及精選
引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-12-2 04:45 PM 發表
繼續
今朝食完酒店早餐就走去見羊羊跟手拜見南越王
之后去咗荔湾唐X园食晏就
先嚟鸽皇餅原來🐔仔餅嚟.揾笨
再嚟姜冲蚬介魚云.夠惹味正
乳鸽唔錯
最后蝦子雞絲煎面.D面卜卜脆好吔
食完返歸

正羊城出品多

鴿皇餅不而叫鳳凰餅,又收貴幾蚊。

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-12-2 04:45 PM 發表
10588731 第一站蘇堂X春面~蟹黄面好味.例水把L(送都係咁話
10588732 西關X婆面~面唔弹云吞唔得冇下次
10588733 文記X心🐔~皮脆肉滑唔錯.不過夜咗去叫乜冇乜失敗
最后附近食10588734 10588735 食埋甜品返歸10588736 ...
牛河!蟹黃麵!!!!

永遠懷念貓貓 20110112

一條唏噓嘅廚房佬 一個孤獨嘅美食家 一隻冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 newcome 於 2019-12-2 05:58 PM 發表

牛河!蟹黃麵!!!!
多谢新來兄支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2019-12-2 05:54 PM 發表
鴿皇餅不而叫鳳凰餅,又收貴幾蚊。
成5蚊人仔1件

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-12-2 04:46 PM 發表

繼續
10588777 10588778 今朝食完酒店早餐就走去見羊羊跟手拜見南越王
之后去咗荔湾唐X园食晏就10588779 先嚟鸽皇餅原來🐔仔餅嚟.揾笨
10588780 再嚟姜冲蚬介魚云.夠惹味正
10588781 乳鸽唔錯
10588782 最后蝦子雞絲煎面.D面卜卜脆好吔
食完返歸:smile_o ...
嘩隻乳鴿好靚仔

永遠懷念貓貓 20110112

一條唏噓嘅廚房佬 一個孤獨嘅美食家 一隻冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 farm1615 於 2019-12-2 05:03 PM 發表
正羊城出品多
巧多選擇.只可以求其食

回覆 引用 TOP

好食好住

引用:
原帖由 newcome 於 2019-12-2 06:00 PM 發表

嘩隻乳鴿好靚仔
重点响炸蝦片到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-12-2 06:01 PM 發表
好食好住
過得去啦!想去食達掦又要排隊只可以下次先去.多谢師兄支持

回覆 引用 TOP

廣州搵食

蜆蚧隨了配炸魚球外,香港已小出現在餐牌上,老哥識食魚雲加蜆蚧,比單配薑蔥香濃惹味得多。

引用:
原帖由 木一田火 於 2019-12-2 06:06 PM 發表
廣州搵食
多谢支持.食在广州唔係流架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]