• 瀏覽: 45,196
  • 回覆: 733
  • 追帖: 12
因為有漢奸!加 黃@風

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-12-2 06:17 PM 發表

想去澳門生活和工作,點樣可以去工作?

大家都是特區政府,
點解澳門會咁有錢?
點解治安會咁好?
點解GDP人均全球排第3?
點解無人做暴徒?
點解年年有錢派?
點解生活無憂? ...
澳門回歸前 崩牙駒連政府高官都敢殺

黑社會仲惡過政府 比共產黨搞掂左

但97前 香港歌舞聲平 22年黎 大陸搞9香港人 有邊個特首唔神憎鬼厭?

就係有班親中派議員 唔係諗香港人利益出發 而係諗大陸 吊你老味 都話一國 香港賺咪即係大陸賺 但要大陸賺 香港蝕 文川地震 香港立法會批錢振災

香港人:要不是我們香港人 你班大陸佬早就完蛋了? 吊你老母 華東水災呢? 要不是香港人 你們早就完蛋 係邊班人係立法會動議徹查豆腐渣工程? 工聯會定民建聯?

如果知大陸佬係咁 當年一早理閪你死 邊班人去追究官員責任? 邊班人為死難者追究公道? 不過藍絲話呢班人係反中亂港漢奸wo!

班後生冇L錯 泛民? 大陸佬死人關我L事咩? 

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-12-2 06:17 PM 發表

大家都是特區政府,
點解澳門會咁有錢?
點解治安會咁好?
點解無人做暴徒?
點解年年有錢派?
點解生活無憂? ...
因為澳門,人多。香港,甴曱多。

回覆 引用 TOP

引用:

大家都是特區政府,
點解澳門會咁有錢?
點解治安會咁好?
點解無人做暴徒?
點解年年有錢派?
點解生活無憂? ...
因為澳門人有葡國護照....
同埋就業被壟斷
最重要係澳門政府有攪民生事而香港政府無!

真係吾明
而家成個討區都係一言派
你地講嚟講去都係一邊
其實講嚟有意義嗎?

引用:
原帖由 food 於 2019-12-3 12:11 AM 發表

仲有黑記,教畜,暴徒大學生,全部都係亂港禍根
都是被美英勢力控制的
犯民都是美英代理人而已

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-12-3 12:17 AM 發表

澳門有冇每日150個家庭團聚?
智障
成天就知道把問題推給別人
問題是 所有的發展案都被犯民抵制否決
你眼瞎了看不見嗎
人口流入是社會發展必要
否則人口萎縮不利於經濟發展
況且有些低端工作本地人都是不做的

引用:
原帖由 PixieHo 於 2019-12-3 01:45 AM 發表

因為澳門人有葡國護照....
同埋就業被壟斷
最重要係澳門政府有攪民生事而香港政府無!
點搞?乜都反反反
人地不停咁建設地方
香港就不停咁原地踏步
睇下d樓同地方愈黎愈落後
一個深圳灣都靚過好多香港區地方
加上呢半年既破壞....
最靚既香港夜景好快又俾其他國家取代
到時都唔知香港有乜野值得好j

回覆 引用 TOP

澳門有21條立法, 反中暴動係大罪。

回覆 引用 TOP

我公派到澳門工作生活過三年,澳門堪稱一國兩制的典範,
由於澳門回歸前經濟建設基礎比較薄弱,
大陸也接受香港回歸的經驗教訓,

回歸後大陸支持比較多,
許多部門都有大陸人參與,

兩地人員關係相處融洽,
這也就是澳門人不反中的基礎。

因為澳門得幾十萬人囉地方又細人均GDP高咪人口極少囉如果香港可以開賭場澳門一早收左皮了

引用:

大家都是特區政府,
點解澳門會咁有錢?
點解治安會咁好?
點解無人做暴徒?
點解年年有錢派?
點解生活無憂? ...
因為美國佬無派漢奸黎和賣國賊和基佬出來搞事呃女仔做慰安婦,有B女人就逼她們陷害警察兼比曱甴謀殺,個媽知個女比人姦了又不想中計比人屈系警察做,但又不想個女比曱甴姦了做慰安婦後,連個B個可能系中學生,所以她個媽才不追究個班扮小孩子淫賊曱甴,怕比美國佬私了她

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-12-3 01:41 AM 發表

澳門回歸前 崩牙駒連政府高官都敢殺

黑社會仲惡過政府 比共產黨搞掂左

但97前 香港歌舞聲平 22年黎 大陸搞9香港人 有邊個特首唔神憎鬼厭?

就係有班親中派議員 唔係諗香港人利益出發 而係諗大陸 吊你老味 都話一國 香港賺咪即係大陸賺 但要大陸賺 香港蝕 文川地震 香港立法會批錢振災

香港人:要不是我們香港人 你班大陸佬早就完蛋了? 吊你老母 華東水災呢? 要不是 ...
你真是顛倒黑白的智障
黃色洗腦假消息看多了吧  
可悲

回覆 引用 TOP

教育問題。個個都有愛國心、而唔崇洋。做中國人也不做漢奸狗

T&S Clubbers
http://www.tands-clubbers.com/
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]