列印

[英超] 點解仲炒廢蘇

點解仲炒廢蘇 E-mail 此主題給朋友

奧脱福打唔贏榜尾

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔好炒,失敗乃成功之母,其實呢啲係寶貴經驗有錢都買唔到,炒咪姐係將曼聯既貴寶白白送比其他人,你係咪唔扺得曼有呢分上天既禮物,應該比多啲時間佢等佢展現呢分貴寶照耀歐洲

引用:
原帖由 傲奴 於 2019-12-2 09:03 PM 發表
唔好炒,失敗乃成功之母,其實呢啲係寶貴經驗有錢都買唔到,炒咪姐係將曼聯既貴寶白白送比其他人,你係咪唔扺得曼有呢分上天既禮物,應該比多啲時間佢等佢展現呢分貴寶照耀歐洲 ...
咁不如請一個輸得最多嘅教練啦!大把寶貴經驗呀😂😂照你咁講請個降班包尾仲好。

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2019-12-2 09:12 PM 發表

咁不如請一個輸得最多嘅教練啦!大把寶貴經驗呀😂😂照你咁講請個降班包尾仲好。
唔係曼聯累積既經驗對曼聯無用,只有切身處地至會了解至會有用

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2019-12-2 09:12 PM 發表

師兄好風趣

引用:
原帖由 傲奴 於 2019-12-2 09:14 PM 發表

唔係曼聯累積既經驗對曼聯無用,只有切身處地至會了解至會有用
咁為左萬聯好,叫克仔場場輸,包尾降埋班,克仔一定累積好多寶貴經驗,越輸即係越好 ,降班仲要加人工👍👍

邊個教都死啦,根本成隊9成都廢的

回覆 引用 TOP

阿仙奴已經廢
仲要低佢一分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平淡的足跡 於 2019-12-2 09:14 PM 發表

師兄好風趣
如果你係一個die hard  mu fans, 你就吾會覺得風趣😥

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2019-12-2 09:20 PM 發表

咁為左萬聯好,叫克仔場場輸,包尾降埋班,克仔一定累積好多寶貴經驗,越輸即係越好 ,降班仲要加人工👍👍
比多啲時間佢拉,十年磨一劍,到時亮劍就會一聲長嘯然後屠龍殺虎,震動歐洲成就霸業

唔通英超總要有球隊扮演劫冨濟貧角色?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲奴 於 2019-12-2 09:23 PM 發表

比多啲時間佢拉,十年磨一劍,到時亮劍就會一聲長嘯然後屠龍殺虎,震動歐洲成就霸業
十年😳😳
艾馬利只係七場不勝已經拜拜

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2019-12-2 09:28 PM 發表

十年😳😳
艾馬利只係七場不勝已經拜拜
所以阿奴咪越黎越絕望,曼聯有希望

引用:
原帖由 傲奴 於 2019-12-2 09:30 PM 發表

所以阿奴咪越黎越絕望,曼聯有希望
兩隊難兄難弟,隨時雙雙降班

回覆 引用 TOP

點解仲唔炒廢蘇
因有費Sir照住

回覆 引用 TOP

45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]