• 瀏覽: 18,844
  • 回覆: 78
幫襯咗7X9咁多年, 通常都買係十零廿蚊嘅嘢。 今日入去好多個客連個售貨員都討論緊呢件貨,佢哋第一次見到一樣貨係賣過千蚊(未折前), 成隻腳火腿都唔使咁貴。

熱賣及精選
買嚟試吓

回覆 引用 TOP

正呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macallan 於 2019-12-2 09:00 PM 發表
幫襯咗7X9咁多年, 通常都買係十零廿蚊嘅嘢。 今日入去好多個客連個售貨員都討論緊呢件貨,佢哋第一次見到一樣貨係賣過千蚊(未折前), 成隻腳火腿都唔使咁貴。
10589499 10589500 ...
呢一隻豬髀之前好似賣過, 好似送埋個刨的…… 16最最愛的小食

附件

20191202_212637.jpg(71.54 KB)

2019-12-2 09:28 PM

問佢有冇得切開嚟買

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2019-12-2 09:28 PM 發表

呢一隻豬髀之前好似賣過, 好似送埋個刨的…… 16最最愛的小食
十六叔我真唔識食,就只覺一味鹹有時仲有豬騷味潻

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2019-12-2 09:48 PM 發表

十六叔我真唔識食,就只覺一味鹹有時仲有豬騷味潻
靚嘅風乾肉,確實令人齒頰留香、滿口油花,若配以當時得令甜美水果,更加是相得益彰…… 尤其是食橡樹果的豬,肉有一陣陣果仁香味

引用:
原帖由 carl2046 於 2019-12-2 09:40 PM 發表
問佢有冇得切開嚟買
雪藏有片裝,牌子唔知係咪一樣

愛國就應該對國家施政坦言直鍊,鞭策政府向前。苛愚奉承只會令國家墮落滅亡。
貪污、獨裁、濫權是歷代中國國亡之禍根。要斬盡殺絕國家才會豐盛富強。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macallan 於 2019-12-2 09:00 PM 發表
10589499 10589500 ...
價錢牌打錯左?……
嘻嘻嘻,講笑咋。
👋😅

回覆 引用 TOP

年年都有賣架

回覆 引用 TOP

咁貴!

回覆 引用 TOP

好貴囉

回覆 引用 TOP

咁又係貴哦

回覆 引用 TOP