列印

[國際] 金球獎會否已淪為豬肉獎頒獎禮???

金球獎會否已淪為豬肉獎頒獎禮??? E-mail 此主題給朋友

剛才宣布女子金球獎第1名係梅根時,冇人出去攞獎,原來梅根冇去現場,直接發個video就算數,實在太瘋狂,勁到痴哂線

另外,公喜哂美斯

C朗冧巴溫忠實FANS兼C朗香討Fans Club會長,全力支持我大朗神!

天位C位,柒號傳奇!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
再次公喜美斯,送上祝福!

C朗冧巴溫忠實FANS兼C朗香討Fans Club會長,全力支持我大朗神!

天位C位,柒號傳奇!

回覆 引用 TOP

朗迷話垃圾獎

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-12-3 04:52 AM 發表
朗迷話垃圾獎
阿朗,好遺憾,明明有3個冠軍,仲有A級大菜冠軍,實力碾壓

天位C位,柒號傳奇!

回覆 引用 TOP

香港有黑記 外國有收黑金記者 球霸有很大可能一早款待記者投票 以球霸鍾意企一邊踢波 街邊阿伯好波過佢 佢無哨牙so餵波到腳根本垃圾 亞軍庭衰到美洲杯仔都好似唔夠班 球霸本色

唔係阿朗攞,一定係做馬

酸完未

選舉制度就系咁.

評分機制公道D.

依家全球最重要獎項係養老聯賽MVP

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
金球又變得冇公信力

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-12-3 09:50 AM 發表
選舉制度就系咁.

評分機制公道D.
評分机制,c朗輸幾條街

引用:
原帖由 Sukidachikan 於 2019-12-3 07:46 AM 發表
香港有黑記 外國有收黑金記者 球霸有很大可能一早款待記者投票 以球霸鍾意企一邊踢波 街邊阿伯好波過佢 佢無哨牙so餵波到腳根本垃圾 亞軍庭衰到美洲杯仔都好似唔夠班 球霸本色 ...
阿朗

天位C位,柒號傳奇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccl80 於 2019-12-3 07:48 AM 發表
唔係阿朗攞,一定係做馬
阿朗有2個球會冠軍,1個大菜冠軍,意甲mvp, 歐國聯神射手,歐國聯4強無解入3球入決菜,新球季開始3個月內狂轟20球!

天位C位,柒號傳奇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-12-3 09:41 AM 發表
酸完未
女子足球員梅根都係發個video就算,擺到明唔重視呢個頒獎禮!

天位C位,柒號傳奇!

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-12-3 09:50 AM 發表
選舉制度就系咁.

評分機制公道D.
全球球迷1人1票

天位C位,柒號傳奇!

回覆 引用 TOP

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]