列印

[其他] 以後要奪金球獎必須有以下條件(個人意見)

以後要奪金球獎必須有以下條件(個人意見) E-mail 此主題給朋友

必要條件:
(1)攻擊球員優勢最大,防守球員如後衛,龍門等已經輸左一半,見過防守球員當中只有簡拿華路係奪過金球獎(2)加盟大球會之餘要有好隊友,擦靚數據後千萬不能轉會
(3)要有傳媒幫助做勢
(4)金球獎儀式前必須打好波,能入波更徍

看似有用但其實無用既條件:
(1)國家隊有突出表現
(2)在多間球會取得成績
(3)歐聯及國家隊冠軍

有漏請各位補充

熱賣及精選
借魚腩去刷數據
次級聯賽冠軍
意甲MVP
歐國聯

1 第一點認同
2 呢點人地評分理撚得你踢過咩隊 同咩人夾咩
3 阿朗都有 又唔見佢贏?
4 其實投票係早於一個月前截止...

回覆 引用 TOP

最重要 取消var 

回覆 引用 TOP

VVD已經輸係必要條件第一,第三及第四點

個人認為今年VVD>美斯>C朗

引用:
原帖由 咪太老虎 於 2019-12-3 10:42 AM 發表
VVD已經輸係必要條件第一,第三及第四點

個人認為今年VVD>美斯>C朗
其實歐國聯決菜朗朗刀專登不射入 点知比隊友射入荷蘭不生性 個龍又守得好 否則雲迪克拎歐國聯 兼歐聯 世足金球結果好可能改寫🤫

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-12-3 10:52 AM 發表

其實歐國聯決菜朗朗刀專登不射入 点知比隊友射入荷蘭不生性 個龍又守得好 否則雲迪克拎歐國聯 兼歐聯 世足金球結果好可能改寫🤫
回錯 🤨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-12-3 10:52 AM 發表

咁我不認為,論國家隊表現,美斯幾乎毫無亮點。就算VVD多唔多個歐國聯冠軍,結局都唔會改寫

金球獎只係媒體收買獎

當然有人會J 到一地係, 但我覺得個獎本身就代表性成疑, 可以買票造假

回覆 引用 TOP

要有夠多既小朋友吹奏
靠抹黑對手攻擊其他球迷
所以今次不出意外順利由梅西勇奪!

引用:
原帖由 射殺西文 於 2019-12-3 11:24 AM 發表
要有夠多既小朋友吹奏
靠抹黑對手攻擊其他球迷
阿朗攞果5個係咪就係呢個原因?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-12-3 11:24 AM 發表

阿朗攞果5個係咪就係呢個原因?
梅西攞六個就一定係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 射殺西文 於 2019-12-3 11:24 AM 發表
要有夠多既小朋友吹奏
靠抹黑對手攻擊其他球迷
梅西有錢大晒
黑箱作業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 射殺西文 於 2019-12-3 11:28 AM 發表

梅西攞六個就一定係
咁阿朗果5個呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2019-12-3 11:32 AM 發表

咁阿朗果5個呢?
你全鄉土最識波都唔知?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #歐聯
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]