列印

[綜合資訊] ANA 全日空呢幾日做果個OFFER 真係超抵

ANA 全日空呢幾日做果個OFFER 真係超抵 E-mail 此主題給朋友

已入手 東京加北海道, 都係3000/人
平時去北海道一個機位都要5XXX, 大家快d唔好錯過
今日係deadline喇~

熱賣及精選
可唔可以淨飛香港東京個程 北海道個程no show 幾日之後上到機返香港 ?

我是鳳凰我是豬
引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-12-3 10:41 AM 發表
可唔可以淨飛香港東京個程 北海道個程no show 幾日之後上到機返香港 ?
其實佢係 飛大阪同東京兩條線做offer, 但今次過份Do既係,
免費送多兩程國內航班比你, 即係你想追加去多一個地方都係free機票
你可以上官網睇下先就明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bm321402 於 2019-12-3 10:19 AM 發表
已入手 東京加北海道, 都係 3000/人 平時去北海道一個機位都要 5XXX, 大家快 d唔好錯過 今日係 deadline 喇~
我最平買過 ANA Sky Holiday 套票.
包埋補 $300 延長機票, Total $2300 + Tax, 包一晚普通札幌酒店
去程香港 東京 札幌
回程 函館 東京, 停留東京五日, 返香港.

從此再無見過呢個價錢
同事就買過中華 (台北轉機札幌) 30日機票, 連稅 $2100

如果 接受 / 選擇 北京轉機, 其實 CA 好多時間都係連稅 $2000 以下.
當然 ANA, JAL 不需要限定札幌, 係優勢.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-12-3 10:41 AM 發表
可唔可以淨飛香港東京個程 北海道個程 no show 幾日之後上到機返香港 ?
一套機票 (例如以上四程機) 係要順序使用的.  
一般 ANA 東京機票 Sale Promote 連稅都係 $2800~3200, 使乜咁麻煩 ?

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-12-3 11:03 發表
一套機票 (例如以上四程機) 係要順序使用的.  
一般 ANA 東京機票 Sale Promote 連稅都係 $2800~3200, 使乜咁麻煩 ?
有3200 東京 ? 咁我多d留意下先

我是鳳凰我是豬
引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-12-3 11:12 AM 發表
有 3200 東京 ? 咁我多d留意下先
ANA 東京 Sale Promote 連稅 $2800~3200 好多時都有推出, 當然是淡季至有.

回覆 引用 TOP

好似係用波音飛機️?

係唔係買左香港-東京來回,再買東京-札幌來回?咁系統自動會唔收國內機票費用?

引用:
原帖由 bm321402 於 2019-12-3 10:19 AM 發表
師兄你呢個價真係好抵!但我唔係好知點輸入先有咁平,我剛剛試了都要$7XXX/人,可以指教吓嗎?

引用:
原帖由 Jacktar 於 2019-12-3 03:26 PM 發表

師兄你呢個價真係好抵!但我唔係好知點輸入先有咁平,我剛剛試了都要$7XXX/人,可以指教吓嗎?
原因有幾個:
1. 要好有耐性搵出國內機票做零蚊o既日期同班次, 例如你去東京9日, 其中有5日飛第度,
咁呢5日日子前後都會有影響做唔做到優惠.
2. 今日已經是優惠期最後一日, 好多時間已做唔到都唔出奇
3. 先定左大阪/東京來回o既日期先, 看看是否該日期做到discount, 如果係先再插入國內航班

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 friendho 於 2019-12-3 03:03 PM 發表
係唔係買左香港-東京來回,再買東京-札幌來回?咁系統自動會唔收國內機票費用?
你就想得美。
係香港東京/大饭,加程免费內陸來回。

回覆 引用 TOP

ANAoffer好ok

回覆 引用 TOP

引用:
有冇淨係香港東京來回

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-12-3 10:56 AM 發表
我最平買過 ANA Sky Holiday 套票.
包埋補 $300 延長機票, Total $2300 + Tax, 包一晚普通札幌酒店
去程香港 東京 札幌
回程 函館 東京, 停留東京五日, 返香港.

從此再無見過呢個價錢
同事就買過中華 (台北轉機札幌) 30日機票, 連稅 $2100

如果 接受 / 選擇 北京轉機, 其實 CA 好多時間都係連稅 $2000 以下.
...
係北京轉機去札幌連稅$16xx真係平,仲可以去北京食填鴨

回覆 引用 TOP

主題標籤 #北海道 #東京
 26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]