列印

又話酒店業進入寒冬 ?其實你地有冇比人art?

又話酒店業進入寒冬 ?其實你地有冇比人art? E-mail 此主題給朋友

又話酒店進入寒冬?剛星期六和家人入住尖東某大酒店,自助餐full到七彩,食完check in住一晚,check in時要求大床,竟然話冇哂,又要求房間要有浴缸,又話full咗,咁即係好景啦,酒店做的朋友,如果公司cut bonus , 快快抗議。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Canon6D 於 2019-12-3 10:25 AM 發表
又話酒店進入寒冬?剛星期六和家人入住尖東某大酒店,自助餐full到七彩,食完check in住一晚,check in時要求大床,竟然話冇哂,又要求房間要有浴缸,又話full咗,咁即係好景啦,酒店做的朋友,如果公司cut bonus , 快快抗議。 ...
你去錯地方喇,你一定行錯左去紅磡大酒店

回覆 引用 TOP

有同比唔比你好似係兩回事,可能你樣衰咪唔比你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Canon6D 於 2019-12-3 10:25 AM 發表
又話酒店進入寒冬?剛星期六和家人入住尖東某大酒店,自助餐full到七彩,食完check in住一晚,check in時要求大床,竟然話冇哂,又要求房間要有浴缸,又話full咗,咁即係好景啦,酒店做的朋友,如果公司cut bonus , 快快抗議。 ...
如果係以前你又住又食會係俾呢個價錢?

今日可為之事,勿待明日;自己可為之事,勿待他人。

引用:
原帖由 衣谷 於 2019-12-3 12:08 PM 發表

如果係以前你又住又食會係俾呢個價錢?
咁又係,以前千幾,今次我住hkd600 , 自助餐hkd4XX ,以前7佰幾。

引用:
原帖由 Canon6D 於 2019-12-3 01:34 PM 發表

咁又係,以前千幾,今次我住hkd600 , 自助餐hkd4XX ,以前7佰幾。
咁就死得喇!出糧交租都唔夠!

回覆 引用 TOP

幫客訂左灣仔區下星期..........300有找1晚..........

咁係間比較舊既酒店黎.......

只是假日有生意,有遊行及閒日靜到X街,你不是行內人吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Canon6D 於 2019-12-3 13:34 發表

你自己都識講個價位變動咁大啦!試問假如你人工有一万多、那時候可以給四千父母、都宜家只有六千幾一个月、你仲可以給父母嗎?.....你眼見的情况、叫“旺丁不旺财”...當然酒店仲有得賺、只係賺少咗好多、咪冇花紅、四百幾buffet仲有少少利潤、如果冇利潤、不如唔做生意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-12-4 10:13 AM 發表
幫客訂左灣仔區下星期..........300有找1晚..........

咁係間比較舊既酒店黎.......
下?仲cheap過百佳爆房果d時鐘酒店?

引用:
返連登喇廢物文宣仔,你地對住毛姨張相打飛機都話好high,仲要求公海廢柴勇武一定要做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Canon6D 於 2019-12-5 05:01 PM 發表

下?仲cheap過百佳爆房果d時鐘酒店?
可能係比較差的三星酒店,所以比較平。

回覆 引用 TOP

引用:
開少幾層樓,熄燈,熄冷氣
慳電

房少左,米冇房囉
你以為爆

回覆 引用 TOP

你D CHEAP 價客, 梗係係俾CHEAP 房你啦.

回覆 引用 TOP