• 瀏覽: 41,132
  • 回覆: 220
  • 追帖: 3
本主題由 yycrab 於 2019-12-4 03:57 PM 分類
有乜理由一個富二代醫生鍾意一個阿嬸?
監製唔該你貼地d啦

熱賣及精選
仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)
仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)
只係另一套浮誇版愛回家馬騮戲

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 仙劍奇俠傳 於 2019-12-3 07:03 PM 發表

呢套劇教壞細路,嚴重宣揚女權主義,牝雞司晨。
编劇係女人

引用:
原帖由 鬼屋豐滿的西瓜 於 2019-12-3 08:04 PM 發表

编劇係女人
係唔係呀?編得咁離譜

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-12-3 07:15 PM 發表

只係另一套浮誇版愛回家馬騮戲
最嘔心飛車飛左五分鐘,唔知搞乜,只覺得嘔心

引用:
原帖由 inco 於 2019-12-4 10:30 AM 發表

最嘔心飛車飛左五分鐘,唔知搞乜,只覺得嘔心
俾內地觀眾睇香港繁華一面,想target內地女性觀眾

回覆 引用 TOP

套戲麻麻地

引用:
原帖由 hoiyiu0011 於 2019-12-4 11:27 AM 發表

套戲麻麻地
真心講

成班億億聲上落個隻
食飽無憂米

搵戲黎做
垃圾編劇
粤語長片年代D觀眾可能like既

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

完全離譜啦,一個有錢仔,有時間都去溝後生女啦,走去貼錢做義工,幫人湊仔,做嘢,仲要俾三件八婆又打又鬧?完全超現實,仲話咩金牌編劇,編到科幻小說咁,不知所謂

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2019-12-4 12:56 PM 發表

完全離譜啦,一個有錢仔,有時間都去溝後生女啦,走去貼錢做義工,幫人湊仔,做嘢,仲要俾三件八婆又打又鬧?完全超現實,仲話咩金牌編劇,編到科幻小說咁,不知所謂 ...
哈哈哈,講得非常之好!講出大家想講既野😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-12-4 12:00 PM 發表

真心講

成班億億聲上落個隻
食飽無憂米

搵戲黎做
垃圾編劇
粤語長片年代D觀眾可能like既
最離譜既係果個租客肯每個月俾五萬租間屋,編劇完全九唔搭八

引用:
原帖由 inco 於 2019-12-4 05:15 PM 發表

最離譜既係果個租客肯每個月俾五萬租間屋,編劇完全九唔搭八
太子爺鐘意工廠妹橋段咁款

即係少女係床幻想同里安納度做愛咁

大丈夫
性情如火
力拔山河
睇完第一集,已經無興趣睇落去

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]