• 瀏覽: 2,768
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
小弟一家三口四月夜晚十一點幾會系羽田落機,請問羽田內有冇供遊客過夜嘅地方或好去處?謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 清熱浩 於 2019-12-4 02:06 PM 發表

小弟一家三口四月夜晚十一點幾會系羽田落機,請問羽田內有冇供遊客過夜嘅地方或好去處?謝謝
附近有好多地方可以去, 例如距離 5~20分鐘, Yen 6000 ~ 8000 一晚的酒店.
你打算一家大細, 在機場訓過夜 ?

引用:
原帖由 清熱浩 於 2019-12-4 02:06 PM 發表

三樓departure hall 有機場酒店

---
引用:
原帖由 Douzo 於 2019-12-4 02:16 PM 發表

附近有好多地方可以去, 例如距離 5~20分鐘, Yen 6000 ~ 8000 一晚的酒店.
你打算一家大細, 在機場訓過夜 ?
因為第二天早上租了車去富士山,所以想系機塲度抖一晚,看看有沒有膠囊酒店或其他可供休息地方

引用:
原帖由 louiskkchan 於 2019-12-4 02:19 PM 發表

三樓departure hall 有機場酒店
貴嗎?一晚

引用:
原帖由 清熱浩 於 2019-12-4 02:28 PM 發表

因為第二天早上租了車去富士山,所以想系機塲度抖一晚,看看有沒有膠囊酒店或其他可供休息地方
Haneda 有 first cabin 但你有細路(好似唔俾),$同租機場酒店差唔多

---

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清熱浩 於 2019-12-4 02:30 PM 發表

貴嗎?一晚
自己上 hotel.com 或 Expedia search "Royal park hotel"

---

回覆 引用 TOP

明白,謝C兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清熱浩 於 2019-12-4 02:28 PM 發表

你今年 20歲 ?
訓機場, 又如何可以抖足精神體力 開幾個小時的車 ?
某些 5~20分鐘距離的平價酒店, 提供免費 Shuttle 來回羽田機場.

羽田有2間機場酒店,很舒服😌平D可羽田旭町,即toyota rent car 那條街!再平D就「平和島温泉」,機場有車接送
https://www.heiwajima-onsen.jp/

引用:
原帖由 Douzo 於 2019-12-4 02:37 PM 發表

你今年 20歲 ?
訓機場, 又如何可以抖足精神體力 開幾個小時的車 ?
某些 5~20分鐘距離的平價酒店, 提供免費 Shuttle 來回羽田機場.
謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 北海道人 於 2019-12-4 02:38 PM 發表

羽田有2間機場酒店,很舒服😌平D可羽田旭町,即toyota rent car 那條街!再平D就「平和島温泉」,機場有車接送https://www.heiwajima-onsen.jp/
好,我試找,多謝各位大大提供

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清熱浩 於 2019-12-4 02:30 PM 發表

貴嗎?一晚
1400左右兩個人不包早餐

旅居新加坡的港人
引用:
原帖由 老婆大大 於 2019-12-4 03:26 PM 發表

1400左右兩個人不包早餐
超值喎

回覆 引用 TOP

我覺得貴,$1400蚊瞓一晚。
3月中訂了一晚,不過好似上面有人講,去平和島溫泉仲值得。

旅居新加坡的港人
主題標籤 #機場
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]