• 瀏覽: 35,360
  • 回覆: 409
  • 追帖: 4
本主題由 nc99999 於 2019-12-5 05:20 PM 移動
理大着實 ,應以民事索償向所有暴徒追究
既然警方登記哂入侵者資料,不論是否理工學生或教職員,夠18歲的,告本人,未夠18歲的,告家長或監護人。

*邊個破壞,邊個找數,好公平吖!

如果無錢維修我建意用呢3招就可以返到學

1)返牆,返牆係最快

2) 或者用天橋游繩都係一種唔錯的選擇,強健身体

3)如果怕高唔鍾意返牆同天橋,可以用水道都得,呢招逃學威龍就最好,冇人知

熱賣及精選
好似只有理大校長叫政府埋單 中大 城大 浸大 都唔敢 若果政府要埋單 都應該先付款給那些商店 他們仲無奈

邊個破壞,邊個找數

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-12-4 11:15 PM 發表

既然警方登記哂入侵者資料,不論是否理工學生或教職員,夠18歲的,告本人,未夠18歲的,告家長或監護人。

*邊個破壞,邊個找數,好公平吖! ...
教唆都立咗法㗎

回覆 引用 TOP

執燃咗佢

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-12-4 11:15 PM 發表

應該係最公平,又有阻嚇作用

回覆 引用 TOP

引用:

理大狗長自己幾百萬年新,自己養大暴徒,現在厚臉皮叫政府理單!食屎啦理大狗,汁左佢算啦7頭

林大輝同理大校長提供場地比暴徒,令到紅隧封左十幾日,應該賠錢比受影響既各界人士

殺校

警察拉咗幾十個理大學生同老師, 首先民事訴訟佢哋. 好似港鐵咁. 然後就再告埋其他千幾個喺理大暴徒. 有咩理由要政府埋單而放過呢班破壞之王??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funnysunday 於 2019-12-5 05:04 AM 發表

理大狗長自己幾百萬年新,自己養大暴徒,現在厚臉皮叫政府理單!食屎啦理大狗,汁左佢算啦7頭
理大,食屎黃狗。
死全家,吊你老母死黑衣黃狗

的確好辦法,好公平

回覆 引用 TOP

解散理大

理大作為曱由指揮大本營,無論曱甴王你+x或甲甴後林鄭都唔會比佢甘易死嘅

回覆 引用 TOP

點解唔搵犯民啊?
又話支持?又唔比錢?
腦裝屎啊?
要獨立咪問人攞錢啦乞兒.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]