• 瀏覽: 1,312
  • 回覆: 7
如題,不坐港鐵,謝謝

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
269B去隧道轉68M/X/268B+C+X/269D去大棠道行去千色店(68M一定要呢度落)/元朗警署(豐年路)行到大會堂轉K66

回覆 引用 TOP

搭268X去元朗教育路轉K66

引用:
原帖由 ame3738 於 2019-12-5 11:50 PM 發表

搭268X去元朗教育路轉K66
但係兜旺角呢 柯士甸道行出去彌敦道/佐敦道佐治5世公園都有269B 唔想兜圈就係公園上車 過埋佐敦道直去隧道轉任何1條有「68」組合既線(68E/268M除外)/269D

引用:
原帖由 ST8468@59M 於 2019-12-6 07:02 AM 發表

但係兜旺角呢 柯士甸道行出去彌敦道/佐敦道佐治5世公園都有269B 唔想兜圈就係公園上車 過埋佐敦道直去隧道轉任何1條有「68」組合既線(68E/268M除外)/269D ...
269B和268X加士居道上,車程分別一般不多於3分鐘,見車就上啦

回覆 引用 TOP

入到元朗後可以搭小巴去大棠,快過K66。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-6 11:00 AM 發表

入到元朗後可以搭小巴去大棠,快過K66。
2條線一樣咁行都係差2-3分鐘 紅van轉出去大棠道仲塞過K66

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ST8468@59M 於 2019-12-6 07:02 AM 發表

但係兜旺角呢 柯士甸道行出去彌敦道/佐敦道佐治5世公園都有269B 唔想兜圈就係公園上車 過埋佐敦道直去隧道轉任何1條有「68」組合既線(68E/268M除外)/269D ...
268X又唔係慢好多, 仲要平幾蚊, 一程車又唔使轉

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]