• 瀏覽: 11,976
  • 回覆: 82
本主題由 fk7000 於 2019-12-6 08:20 AM 移動
等吾等?醫生點講?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-12-5 10:46 PM 發表

早前大量沽出手上港股, 億計現金轉進戶口, 引起銀行注意, 約我會面。我人在日本, 千里迢迢來到佢地中環總行, 被帶進一間細小房間, 不久來了個看來像剛畢業的AML Manager, 她穿著深黑Suit, 內裡一件白得反光的恤衫, 五官頗標緻, 驟眼看有點似周子瑜。

佢要我填一份Declaration Form, 我如實填寫, 只是職業一欄有點困難。全職? 有人生享受員的工種嗎? 退休? 我死也 ...
青山走出黎,職業寫病人,耍看護婦悉心照顧 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2019-12-5 11:17 PM 發表

你係咪將精子銀行同普通銀行撈亂左?
呢一問夠啜核

全城戴藍口罩支持香港警察

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票要長揸 於 2019-12-5 10:46 PM 發表

早前大量沽出手上港股, 億計現金轉進戶口, 引起銀行注意, 約我會面。我人在日本, 千里迢迢來到佢地中環總行, 被帶進一間細小房間, 不久來了個看來像剛畢業的AML Manager, 她穿著深黑Suit, 內裡一件白得反光的恤衫, 五官頗標緻, 驟眼看有點似周子瑜。

佢要我填一份Declaration Form, 我如實填寫, 只是職業一欄有點困難。全職? 有人生享受員的工種嗎? 退休? 我死也 ...
作得唔錯

不過好似已經係第二次見到啦

準備通櫃

回覆 引用 TOP

引用:

咁樣?

回覆 引用 TOP

又累老母流感

回覆 引用 TOP

樓主有問題🤨過億元財產,去揾律師講,仲系香討晒?咪當我地白痴啦

回覆 引用 TOP

笑左

回覆 引用 TOP

引用:

我知你講條女是誰

佢係銀行介有名的lady boy。你菊花肯定已被爆了吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多謝臭4 於 2019-12-6 06:36 AM 發表

cls文筆差到
執筆條友 考中文合唔合格

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-12-6 08:04 AM 發表

作得唔錯

不過好似已經係第二次見到啦
第一句句子文法都有問題  ....唔錯?

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

浪費了我幾分鐘睇你啲吹水文👎

夠鐘食藥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiwing1981 於 2019-12-6 09:58 AM 發表

浪費了我幾分鐘睇你啲吹水文👎
可以拎佢篇文做proof reading, 同改錯句子, 可增進自己語文能力

fans 特色 :

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]