• 瀏覽: 37,027
  • 回覆: 373
  • 追帖: 4
粵語片時代呢兩位女明星在今天審美標準算是靚女嗎?

周坤玲

白燕

註:有人問關TVB事咩?因為我係睇TVB播嘅粵語長片認識呢兩位那些年嘅女明星!

完全明白「時光倒流七十年」男主角嘅感受,有無人可以俾幾個1940年嘅大銀我呀?

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
熱賣及精選
當年的化妝冇現在的勁到可以改容,靚女。

回覆 引用 TOP

一般

妖 !!! 你唔出阮玲玉  周旋???

阮玲玉係現代 , 都係個氣質型美女 ...

李香蘭就一定係冶艷果種 !!!

另外醒多件明治時代第一美人比你地拉 ...

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-12-6 01:34 PM 發表

白燕、周坤玲 TVB 粵語長片還睇到
你說的阮玲玉同周璇有無電影作品可以欣賞到?

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 代北集團 於 2019-12-6 01:42 PM 發表

阮玲玉係現代 , 都係個氣質型美女 ...
http://store.pioneerwe.com/uploads/20181102/E7/E719A148C102w640h859.jpeg
李香蘭就一定係冶艷果種 !!!
https://pic2.zhimg.com/50/v2-650c953b5673817f14655f91f0f8b239_hd.jpg

另外醒多件明治時代第一美人比 ...
李香蘭幾似王君馨喎

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-6 12:57 PM 發表

一般
周坤玲、白燕是否那個時代嘅大美人呢?

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-12-6 03:53 PM 發表

李香蘭幾似王君馨喎
你可以搜下李香蘭d相。。。感覺鬼鬼地

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-12-6 04:04 PM 發表

你可以搜下李香蘭d相。。。感覺鬼鬼地
只得黑白照,太古舊無電影作品可以欣賞到

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-12-6 04:06 PM 發表

只得黑白照,太古舊無電影作品可以欣賞到
佢主要係歌手,搵唔到電影都正常

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

周坤玲 = 現代林鄭???
咁撚似樣既?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 代北集團 於 2019-12-6 01:34 PM 發表

周璇唔靚o架喎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]