• 瀏覽: 32,745
  • 回覆: 89
  • 追帖: 12
本主題由 yycrab 於 2019-12-12 09:49 AM 提升

于淼為求機會堅持5年不吃晚飯keep住好身形,故172cm高,體重都只得100磅,吸引到52歲的綠葉江榮暉,其社交平台滿是與她的合照。于淼提過擇偶不在乎身高外貌,加上她全部家人都在北京,一個女仔芳心寂寞,或許江榮暉有機?

于淼呀于淼! 江榮暉叔叔不行了!

(江榮暉Facebook截圖))

于淼着上充滿夏日氣氛嘅比堅尼!

于淼仲除去絲巾露出白滑美腿!

呢個角度真係好長呀…條腿!

依家就喺無綫擔任娛樂新聞台主播!

仲分享唔可以懶,做完運動要按摩隻腳!

換上一件頭泳衣嘅佢都好吸睛!

非常之Fit!

唔係唔睇呀?

雖然工作好忙,但佢都會Keep住每日做1個鐘運動!

樣子都好甜美架!

好有懷舊Feel!

仲露出事業線o添!

https://www.youtube.com/watch?v=tFM_cuM2Km8

熱賣及精選
你咪侮辱范冰冰拉

回覆 引用 TOP

于淼有個花名叫將軍澳范冰冰.
正常打扮(不作邪花打扮,妝容),飲得杯落ga.
係無線浪費好野先成日搵佢做第三者,勾阿伯角色

附件

44051331_2028545260537808_5563418773714632704_o.jpg(156.93 KB)

2019-12-7 01:42 AM

回覆 引用 TOP

呢條女擺明搵老細

c9樣

回覆 引用 TOP

好似一樓一

引用:
原帖由 yiveland 於 2019-12-6 09:44 PM 發表

于淼為求機會堅持5年不吃晚飯keep住好身形,故172cm高,體重都只得100磅,吸引到52歲的綠葉江榮暉,其社交平台滿是與她的合照。于淼提過擇偶不在乎身高外貌,加上她全部家人都在北京,一個女仔芳心寂寞,或許江榮 ...
好羡慕呀!
咁既賤老公可以換到錢!
我賣1000次

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

貴野,即系贵野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-12-7 04:55 PM 發表

呢條女擺明搵老細
又無毒L份

回覆 引用 TOP

個肚。。。點止100 磅

車路士先係歐洲最強!!!
08年歐洲冠軍曼聯90分鐘未能完勝車路士
09年歐洲冠軍巴塞180分鐘未能完勝車路士
MotoGP 討論區

回覆 引用 TOP

呢件肥婆,點會 100 磅!

回覆 引用 TOP

好正!