• 瀏覽: 4,820
  • 回覆: 23
Red Wing 係長青不易之選,冬天著襯老牛一流,仲要越殘越舊越有味道,加上Made in USA,不過越嚟越少人著。

熱賣及精選
Nice shoes

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 POST76 於 2019-12-7 10:26 AM 發表

Red Wing 係長青不易之選,冬天著襯老牛一流,仲要越殘越舊越有味道,加上Made in USA,不過越嚟越少人著。
我有兩對,下個禮拜都會攞番出嚟着

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2019-12-7 10:54 AM 發表

我有兩對,下個禮拜都會攞番出嚟着
我都有兩對,一對全新既都未著過

回覆 引用 TOP

我有對黑色,不過少著.........

there is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
don't argue with idiots. they'll drag you down to their level and beat you with experience.

回覆 引用 TOP

十年前香港好興 屋企仲有兩對 不過依家真係好少做著

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

red wing 真係正!長短褲都襯到⋯

引用:
原帖由 POST76 於 2019-12-7 10:26 AM 發表

呢個款我有對CAT,貪平

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siusiuyb 於 2019-12-15 10:37 PM 發表

red wing 真係正!長短褲都襯到⋯
想問有咩boot唔係長短襯到

回覆 引用 TOP

忍唔住啱啱買咗。

引用:
原帖由 doves 於 2019-12-28 09:58 PM 發表

忍唔住啱啱買咗。
正呀,犬標。

回覆 引用 TOP

早幾日先執好個鞋櫃,今日我都摷番出嚟著
舊版有Logo㗎,著多幾次先打臘補油⋯⋯

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2020-1-4 11:14 AM 發表

早幾日先執好個鞋櫃,今日我都摷番出嚟著
舊版有Logo㗎,著多幾次先打臘補油⋯⋯
我個對都有 logo

回覆 引用 TOP

我都有,雖然已唔興,但一到冬天一定著!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]