• 瀏覽: 6,606
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
第四節 仲有七分鐘就休息 好似好勁 好似好輕鬆甘。

但問題係 次次都係 LBJ有幫手先得。

初初騎士唔掂,去熱火 抱團搞掂!

再去騎士奪冠 靠艾榮Final狂得分,艾榮走左,騎士收皮。

去湖人 話咩帶新人,打到唔知似乜! 自己傷埋。季後賽都入唔到。

一有Davis 立即順風順水。係Davis勁炸,你估LBJ咩!

熱賣及精選
你都啱,但其他人冇咗佢又沒有冠軍,或者又見不到其他人可以攞到冠軍

湖人榜眼屎就是屎。睇下今年朗度,褲子防,KCP防守,比上季好很多,証明禾頓能力,經驗只是幼稚園級。波仔仲被貶為板凳輪換,佢個大咀鳥老豆被鵜鶘毒啞了。

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

只要有占士=得半個天下

這句話你懂嗎?(不是我作的)

回覆 引用 TOP

講多無謂
騎士1.0或2.0無左佢排第幾??講完

回覆 引用 TOP

現實係冇占士,冇得打決賽.

連續8年入決賽....3冠.

懂得入場是9品

懂得出場是1品
引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-12-7 10:47 AM 發表

第四節 仲有七分鐘就休息 好似好勁 好似好輕鬆甘。

但問題係 次次都係 LBJ有幫手先得。

初初騎士唔掂,去熱火 抱團搞掂!

再去騎士奪冠 靠艾榮Final狂得分,艾榮走左,騎士收皮。

去湖人 話咩帶新人,打到唔知似乜! 自己傷埋。季後賽都入唔到。

一有Davis 立即順風順水。係Davis勁炸,你估LBJ咩!

...
你咪傻啦

回覆 引用 TOP

根本當初全世界好多人留意湖人追唔追到 AD
大家都知 LBJ + AD 冇得彈, 唔好再話香討專家流啦   

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗

回覆 引用 TOP

話時話, 冇占士未必有AD, 占士今次私底下誘惑AD過嚟
所以pelicans當初好唔鍾意

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日謝皮的隊長 於 2019-12-7 04:06 PM 發表

詹士宜家變詹屎
係喎!而家西岸先排緊第一

回覆 引用 TOP

Davis咁勁 使咩過黎湖人

回覆 引用 TOP

詹黑果然係黑到盲,輸好嬴好,好事壞事,都係黑到天荒地老

回覆 引用 TOP

艾榮和Davis獨自帶隊成績好過占士?😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodddtony 於 2019-12-7 07:57 PM 發表

艾榮和Davis獨自帶隊成績好過占士?😂
盲腸已破😂

跟著佢地就話上年占屎帶唔到隊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]