• 瀏覽: 22,265
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2019-12-12 09:46 AM 提升
超唔掂

被禁言一星期仲唔醒目,放監後都係要繼續日日瘋狂派膠,之前真身已被永禁,而家又再犯被永禁,抵 L 死啦
版大可否俾個機會我請不要在上班區永禁我包冇下次,版大求求你,切一個期限俾我,好不好
熱賣及精選
笑死袓兒同秀文

第一次聽快歌想訓

引用:
原帖由 吾賭吾知時運高 於 2019-12-7 09:34 PM 發表

第一次聽快歌想訓
唔夠氣,唔夠快........近乎走音甩 bit

被禁言一星期仲唔醒目,放監後都係要繼續日日瘋狂派膠,之前真身已被永禁,而家又再犯被永禁,抵 L 死啦
版大可否俾個機會我請不要在上班區永禁我包冇下次,版大求求你,切一個期限俾我,好不好

回覆 引用 TOP

呢D歌手都會紅?
香港樂壇已死

引用:
原帖由 吾賭吾知時運高 於 2019-12-7 09:38 PM 發表

呢D歌手都會紅?
香港樂壇已死
呢 D 所謂歌手,水準差到冇朋友

回覆 引用 TOP

咁叫做最受歡迎女歌手?
佢只能唱劇集歌曲和苦情歌。
快歌無快感,勁舞又無震撼感。

引用:
原帖由 地獄少女彼岸花 於 2019-12-7 09:46 PM 發表

咁叫做最受歡迎女歌手?
佢只能唱劇集歌曲和苦情歌。
快歌無快感,勁舞又無震撼感。
睇到O晒咀,家人都吐槽: 尼個叫勁歌熱舞?

未聽過佢D歌!!!

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2019-12-7 09:54 PM 發表

未聽過佢D歌!!!
一唱就露底

回覆 引用 TOP

真係好差勁

垃圾、不知佢唱乜,後面班dancers真係慘,快都快唔到!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scwo 於 2019-12-7 10:01 PM 發表

真係好差勁
有網友話佢病喎.........既然病,就唔好出黎唱歌虐待觀眾啦

加油,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]